Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Mosogatógép szerelő és szerviz

Márka független mosogatógép szerelő, javítás, és szerviz, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Röviddel a program indítása után sípol, és leáll a mosogatógép?
  • Nem tud programot választani, vagy esetleg az nem indul el?
  • Végig megy a program, de piszkosak maradnak az edények?
  • Egy, vagy több kis lámpa is villog a kezelő felületen?
  • Az ön számára ismeretlen figyelmeztetést lát a kijelzőn?

Precíz és megbízható mosogatógép szerelőt keres?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről, a mosogatógép szerelő által tapasztalt jellemző hibákról, és sok szakmai jó tanácsot is olvashat, amik segíthetnek bizonyos kérdések megoldásában.

2001 óta foglalkozunk mosogatógépek szerelésével és javításával. Ez idő alatt minden létező márkával, és azok típusainak szerelésével szerzett sokrétű tapasztalatok garantálják, hogy az Ön készülékét is a mi szervizünk tudja gyorsan és szakszerűen megjavítani.

Mosogatógép szerelőnk az ígért kiszállási időpontban fog csengetni,
készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre,
garanciát vállal az elvégzett munkára.

Szervizünk fennállása óta hosszú távra tervez, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, hogy egyrészt az elvégzett munkánkkal minden tekintetben elégedettek legyenek, másrészt ha később más háztartási készülékük romlik el, akkor is minket hívjanak. Bővebben olvashat cégünkről a magunkról oldalon is. A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Válassza a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz szolgáltatását!


A mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.

Mosogatógép márkák, melyek javítását vállaljuk: AEG, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Fagor, Gorenje, Haier, Ignis, Indesit, LG, Miele, Samsung, Siemens, Teka, Whirlpool, Zanussi

Milyen márkájú készülékhez keres mosogatógép szerelő szakembert? Kérem válasszon az alábbiak közül!

AEG mosogatógép szerviz és szerelő
Ardo mosogatógép szerviz és szerelő
Ariston mosogatógép szerviz és szerelő
Beko mosogatógép szerviz és szerelő
Bosch mosogatógép szerviz és szerelő
Candy mosogatógép szerviz és szerelő
Daewoo mosogatógép szerviz és szerelő
Electrolux mosogatógép szerviz és szerelő
Fagor mosogatógép szerviz és szerelő
Gorenje mosogatógép szerviz és szerelő
Haier mosogatógép szerviz és szerelő
Ignis mosogatógép szerviz és szerelő
Indesit mosogatógép szerviz és szerelő
LG mosogatógép szerviz és szerelő
Samsung mosogatógép szerviz és szerelő
Siemens mosogatógép szerviz és szerelő
Teka mosogatógép szerviz és szerelő
Whirlpool mosogatógép szerviz és szerelő
Zanussi mosogatógép szerviz és szerelő

Megrendelőink véleményei

Horányi Patrícia

Nagyon meg vagyok elégedve a szerviz szolgáltatásával! Telefonos bejelentés után 2 nap múlva a megbeszélt időben (előtte fel is hívtak telefonon, hogy 30 percen belül odaér) jött a szerelő. i30-as hibakód mosogatógépnél. Megnézte, hogy hol a gond, mivel alkatrész kellett hozzá, megrendelte, és következő héten hívott, amikorra megvolt, jött, beszerelte, és minden működik. Minden szerelőnek és szolgáltatást kínálónak ilyennek kéne lennie! Örülök, hogy rájuk találtam, máskor is őket hívom (persze remélem nem lesz rá szükség!).

Németh Roland

Egy IKEA beépített mosogatógép lefolyó rendszerével volt problémánk. Telefonon kicsit mogorvának ítéltem meg a szerelőt, viszont kellemesen csalódtam.
Amint kiért, udvarias és segítőkész volt, 20 perc alatt sikerült megjavítania a gépet, rögtön tudta mihez nyúljon. Emellett javítás közben mindenre rákérdezett, hova törölheti a kezét, használhatja-e a szivacsot.
Csak ajánlani tudom!

Sallak Gergely

Gyorsan elérhető, segítőkész, profi. 24 órán belül kicserélte a hibás alkatreszt a mosogatógépünkben, és még tanácsokkal is ellátott. Csak ajánlani tudom!

Hámori Zoltán

Jó pár éve csak őt hívom ha bármi probléma van nálunk! (Mosógép, mosogatógép…stb…) bár az értékelésem lehet sablonos es általános de mivel sok szerelő (más munkák miatt!) jár hozzám (rengeteg a negatív tapasztalat) ezért én nagyra értékelem ezeket a tulajdonságokat, korrekt, megbízható és mindig megoldja a felmerülő problémákat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!


Olvasson a mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A mosogatógép tisztítása, és tisztán tartása

A mosogatógép meghibásodások között előfordul, hogy éppen akkor áll meg a gép, mikor a fő mosogatás zajlik. Ilyenkor az edényekről félig lemosott ételmaradék a vízzel keveredve ott marad a gép aljában. Miután ellenőriztük pl.: egy asztali lámpával, hogy abban a konnektorban van-e áram, amibe a mosogatógép be van dugva, és mégsem tudjuk működésre bírni a masinát, nincs mit tenni, mosogatógép szerelőt kell hívni. Sajnos néha előfordul, hogy amikor kiérkezem a mosogatólé még mindig ott van, és ha esetleg több nap is eltelt, akkor nagyon rossz szagú is tud lenni.

A higiénia, és a kellemetlen helyzetek elkerülése érdekében is érdemes kiüríteni a koszos vizet. Ehhez vegyük ki az alsó kosarat, amibe az edényeket tesszük, majd az összes szűrőt a gép aljából. Ugye mindenki szokta időnként takarítani a szűrőket, és tudja, hogyan kell kivenni azokat? 🙂 Szóval, ha ez megvan, akkor egy kisebb bögrével ki tudjuk meregetni azt ami ott van, a kevés maradékhoz pedig használhatunk egy mosogatószivacsot.

A másik kérdés, amit gyakran tesznek fel azok, akikhez megyek mosogatógépet javítani, hogy: mivel lehet tisztítani a készüléket? Nos, én kizárólag a mosogatógép tisztító folyadék rendszeres használatát javaslom, ezek közül is szerintem a Finish, vagy a Somat az ami a legjobb. Semmiképp nem ajánlom a kézi mosogatószert, mert nagyon túlhabzik, ami a mosogatógép meghibásodását is okozhatja, és akkor hívhatjuk a szerelőt, ami ugye nem tervezett kiadás. Az ecet, vagy a citromsav, inkább csak a vízkő lerakódás oldására alkalmas, a zsíros üledék eltávolítására nem a legjobb. Akkor szoktam javasolni az ecetes áztatást, ha a vízgyűjtő járatainak dugulása okoz problémát.

Végezetül még egy dolog. Sose felejtsük el, hogy a mosogatógép nem konyhamalac. Tudom, furcsának tűnik, de minden olyan edényt ami ételmaradékos, öblítsünk le a csap alatt, vagy legalább a szilárd darabokat távolítsuk el róluk. Ezzel megelőzhetünk bizonyos meghibásodásokat, és tisztábban tarthatjuk azt a gépet, aminek segítségével megkíméljük magunkat attól, hogy fél órán át kézzel keljen mosogatnunk főzés, vagy egy családi étkezés után.


A mosogatógépben használatos vegyszerekről bővebben

A mosogatógépet használók számára, a boltokban rendkívül nagy választék áll rendelkezésre a használható vegyszerekből. Sok féle márka, és azokon belül is több variáció választható a különféle tabletták, és folyékony tisztítószerek közül. Aztán ott vannak még a különböző szemcseméretű sók, valamint az öblítő szerek, melyekből szintén sokféle létezik. Ebben a cikkben ezekről fogok írni, mert lényeges, hogy mit, és milyen arányban használunk. Továbbá a minőség is fontos lehet. A leírtak segítenek majd a vásárlásban, és abban is, hogy helyes arányban használjuk a vegyszereket.

Minőség tekintetében szerintem a két legnagyobb gyártó termékei (kék, és piros dobozos) azok, amik jók. Bizonyos saját márkás tabletták nem oldódnak fel teljesen, főleg rövid programon, és káros lerakódás is előfordul. Mindig csak a mosogatógéphez való vegyszereket használjuk, más nem javasolt! Fontos továbbá, hogy a kis, éjjeliszekrény méretű gépekben, fele annyi tabletta, vagy gél adagolás szükséges, mint a normálméretűekben.

Ahhoz, hogy az edényeink csillogóan tiszták legyenek, a következőkre van szükség:

  • tisztító, zsíroldószerre, ami feloldja a szennyeződéseket
  • a mosogatógépben használt sóra, ami a vezetékes, bejövő vizet lágyítja
  • öblítő szerre, ami a csillogást, és a száradást segíti elő

A mosogatótabletták, és gélek között alapvetően két fajtát különböztetünk meg. A „Classic” és a „több az egyben”. Egyéb összetevők mellett a Classic tablettában, és gélben csak tisztító, zsíroldószer van, míg a több az egyben tartalmaz sót, és öblítőt is. Ha Classic tablettát, vagy gélt használunk, akkor szinte biztos, hogy szükséges sót töltenünk a só tartályba, és a bejövő víz minőségétől függően állítani a felhasználást. Minél keményebb a víz, annál több sóra lesz szükség. Továbbá öblítővel is fel kell töltenünk az adagolót, amiben leggyakrabban találunk egy szabályzót. Ezt általában hármas, négyesre kell állítani, de ki kell tapasztalnunk, hogy lesz a legjobb végeredmény.

A több az egyben tabletta, vagy gél esetében már kicsit más a helyzet. Ha jó a bejövő víz minősége, vagy ha a házban van központi vízlágyító rendszer, akkor valószínűleg nem kell plusz sót adagolnunk, de ha az edényeken nehezen eltávolítható, opálos réteg keletkezik, akkor töltsük fel a só tartályt, és állítsuk minimumra a felhasználást. Öblítőt szinte biztos, hogy nem kell használnunk, de ha esetleg mégis, akkor annak adagolását is a minimumra kell állítanunk. Ha túl sok só kerül felhasználásra a mosogatás során, akkor az le fog rakódni az edényekre, de könnyen le tudjuk törölni róluk. A túlzott mennyiségű öblítő intenzív habzást okoz, ami szélsőséges esetben hibát, és program leállást is előidézhet.

A mosogatógép tisztító folyadékokból is az említett két neves gyártó termékeit javaslom. Használatuk mindenképpen indokolt, annak érdekében, hogy a lerakódott zsírt, és esetleges vízkövet eltávolítsuk az általuk nem látható helyekről. Ilyenek például a vízgyűjtő járatai, és a csövek. Zsíros lerakódás főleg azokban a gépekben alakul ki, amelyeket szinte mindig csak alacsony hőfokú, gyors programon használnak. Alkalmazhatunk még illatosítót is, de ügyelni kell arra, hogy olyan helyre akasszuk fel, ahol nem akadályozza a szóró karok szabad forgását. Egyébként szerintem, ha kellően tisztán tartjuk a mosogatógépet, és ha lehet, résnyire mindig nyitva hagyjuk az ajtaját, akkor szükségtelen az illatosító.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!