Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Mosógépszerelő és szerviz

Márka független mosógép szerelő, javítás, és szerviz, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

 • Mosás közben leállt a mosógép, és semmire nem reagál?
 • Kap áramot a mosógép de nem indul a kiválasztott program?
 • A szomszéd is hallja a készülék hangját, amikor beindul a centrifugálás?
 • A program indítását követően villognak a kis lámpák a kezelő felületen?
 • Ismeretlen jelzés látható a kijelzőn, és nem tudja mit tegyen?

Precíz és megbízható mosógép szerelőt keres?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál, a kiszállási területekről, a mosógép szerelő által tapasztalt jellemző hibákról, és sok szakmai jó tanácsot is olvashat, amik segíthetnek bizonyos kérdések megoldásában.

2001 óta foglalkozunk mosógépek szerelésével és javításával. Ez idő alatt minden létező márkával, és azok típusainak szerelésével szerzett sokrétű tapasztalatok garantálják, hogy az Ön készülékét is a mi szervizünk tudja gyorsan és szakszerűen megjavítani.

Mosógép szerelőnk az ígért kiszállási időpontban fog csengetni,
készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre,
garanciát vállal az elvégzett munkára.

Szervizünk fennállása óta hosszú távra tervez, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, hogy egyrészt az elvégzett munkánkkal minden tekintetben elégedettek legyenek, másrészt ha később más háztartási készülékük romlik el, akkor is minket hívjanak. Bővebben olvashat cégünkről a magunkról oldalon is. A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról, és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor válassza a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatását!


A mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.

Mosógép márkák, melyek javítását vállaljuk: AEG, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Energolux, Energomat, Fagor, Gorenje, Haier, Ignis, Indesit, LG, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool, Zanussi

Milyen márkájú készülékhez keres mosógép szerelő szakembert? Kérem válasszon az alábbiak közül!

AEG mosógép szerviz és szerelő
Ardo mosógép szerviz és szerelő
Ariston mosógép szerviz és szerelő
Beko mosógép szerviz és szerelő
Bosch mosógép szerviz és szerelő
Candy mosógép szerviz és szerelő
Daewoo mosógép szerviz és szerelő
Electrolux mosógép szerviz és szerelő
Fagor mosógép szerviz és szerelő
Gorenje mosógép szerviz és szerelő
Haier mosógép szerviz és szerelő
Energomat mosógép szerviz és szerelő
Ignis mosógép szerviz és szerelő
Indesit mosógép szerviz és szerelő
LG mosógép szerviz és szerelő
Samsung mosógép szerviz és szerelő
Siemens mosógép szerviz és szerelő
Teka mosógép szerviz és szerelő
Whirlpool mosógép szerviz és szerelő
Zanussi mosógép szerviz és szerelő

Megrendelőink véleményei

Nagy András

Kiszállás nélkül, egy telefonbeszélgetéssel segítettek megoldani a felmerült problémát. (Blokkolt mosógép) Mégegyszer köszönöm.

Paszli Ancsa

Gyors, precíz, megbízható.

Schneider Károly

Emailen kértem segítséget, rövid időn belül választ és megoldást kaptam a problémára, nem is kellett személyes kiszállás. Üdvözlettel, Schneider Károly

Makráné Póczik Éva

Tökéletes munka, gyors kiszállás, megbízhatóság. Köszönjük.

Pipewelding Laci

8.45 Hibabejelentés. Várható javítás aznap 10-13 között. 11.00 Megérkezett a szerelő. Szakszerű hibakeresés és feltárás, gyors elhárítás. 11.45 újra működik a mosógép. Korrekt javítási költség. Kell ennél több? Köszönöm Antal.

Staub Tünde

Udvarias.

Tanács Róbert

Gyors időpont egyeztetés, pontos, gyors, precíz.

Madár Barát

Nagyon korrekt, megbízható, profi munkát végeztek.

Mócsán Ágnes

Pontos, korrekt, gyors.

Gellai Péter

Megbízható szakember! Szívesen hívom máskor is! Csak ajánlani tudom!

Zsolt Kovács

Megbízható, jó szakember.
Korrekt tisztességes ember.

Molnár József

Korrekt, igényes munka. Gyors problémamegoldás. Köszönjük!

Bordás Botond

Gyors, hozzáérő munkavégzés. Korrekt, odafigyelő szakember. Mindenkinek ajánlom jó szívvel!!

Tóth Ibolya

Megbízható szerelő

Oszláncziné Gabi

Korrekt, pontos, hatékony.
Nem először hívtuk, megbízunk benne. Mosó-szárító géphez hívtuk, komoly bajt állapított meg, drága alkatrészt kéne benne cserélni. Őszintén megmondta, hogy ő erre a gépre nem költene ennyit.
Családtagnak már ajánlottam, ő is meg volt elégedve, bátran ajánlom mindenkinek.


Olvasson a mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A mosógép tisztítása és tisztán tartása

A nagymértékben lerakódott vízkő a mosógép meghibásodását okozhatja. Ezért írok néhány olyan hasznos tippet, amivel megelőzhetjük a túlzott vízkőlerakódást. Valamint a mosógép tisztításával, és tisztán tartásával kapcsolatban is tudok pár jó tanácsot, ami jól jöhet annak, aki találkozott már az üstszáj gumin megjelenő feketepenésszel, vagy a mosógépből áradó, csatorna szagra emlékeztető bűzzel. A vízkő a vízből kiváló ásványi anyag, ami főként sókból áll. A kiválás intenzitása a hőmérséklet emelkedésével növekszik, ezért a mosógép fűtőteste az első, amin vastag lerakódás alakul ki.

Az ideális az lenne, ha a mosás lágy vízben történne, amiből kivontuk, vagy lekötöttük a vízkőnek nevezett anyagot. Ezt alapvetően két módszerrel tudjuk elérni. Az egyik megoldás, a vízvezetékbe épített vízlágyító rendszer, ami költséges ugyan, de hatékony. A másik, ha valamilyen adalékot teszünk minden mosáshoz, ami leköti a vízkövet. Ezekből talán a legismertebb a Calgon, vagy a mosószóda. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy használ-e ilyet vagy nem, de én, mint mosógép szerelő azt mondom, hogy a vízkő nem tesz jót sem a mosógépnek, sem a benne mosott ruháknak.

A fűtőtestről még annyit, hogy ha semmit nem használ az ember a mosószeren, és az öblítőn kívül, akkor is legalább hat-nyolc, de akár tíz év is eltelhet, mire fűtőtestet kell cserélni a vízkő okozta meghibásodás miatt. Esetleg néha át lehet mosni a gépet ecettel főzőprogramon, de szerintem egy évben maximum egyszer-kétszer tegyük csak ezt, mert a sav sem barátja a mosógépnek, hiszen azt lúgos vízre tervezték, nem pedig savasra. Az ecet pedig sav, ami az általában nem saválló gumi alkatrészeket teszi tönkre, ha túl gyakran, vagy túl töményen alkalmazzuk.

Biztos sokan találkoztak már a mosógép üstszáj gumijának redőiben megjelenő fekete foltos lerakódással is. Ez nem más, mint penészgomba, ami elsősorban az állandó nedvesség miatt telepszik meg. Ezt úgy előzhetjük meg, ha a mosás végeztével szárazra töröljük a gumit mindenhol, ahol tudjuk, és nyitva tartjuk a mosógép ajtaját, amikor csak lehet. Ha már megjelent a penész, de még nem túl régen, akkor nagyon hatékony lehet a Szavo, vagy más penész elleni szer. Viszont ha már szinte mindenhol, és régóta van jelen ez a kellemetlen jelenség, akkor valószínűleg semmilyen módon nem lehet már eltávolítani azt. Ilyenkor már csak a mosógép szerelő segíthet, és az üstszáj gumi cseréje, ha azt szeretnénk, hogy higiénikus legyen, és nem utolsó sorban szép látványt nyújtson a mosógépünk.

Még egy dolog, ami miatt néha mosógép szerelőt hívnak. Nevezetesen a készülékből áradó büdös szag, ami leginkább a lefolyó bűzére emlékeztet, és olykor még a mosott ruhákon is érezhető. Ez a mosószerek, és az előbb említett penész lerakódása miatt keletkezik. Ez ellen én a trisót tudom javasolni, amiből kb. két evőkanálnyit tegyünk a mosószer adagolóba a mosópor helyett, és három-négy evőkanálnyit pedig a dobba a ruhák helyett. Így futtassunk végig egy főzőprogramot. Nagy eséllyel ez feloldja a lerakódásokat, és megszünteti a kellemetlen szagot is.


Javíttassuk a régit, vagy vegyünk újat?

A helyszíni hibamegállapítás alkalmával, sajnos időnként kiderül, hogy a mosógép javításának költsége nagyon magas lenne. Ez általában a komplett mosó üst, vagy a vezérlő elektronika cseréjének szükségessége miatt fordul elő. Ezek az alkatrészek olyan sokba kerülnek, hogy a cseréjük nincs megfelelő arányban a készülék értékével, és még a szerelői munkadíjjal is számolni kell. Ilyenkor vetődik fel a kérdés, hogy javíttassuk meg a régit, vagy inkább vegyünk új mosógépet? A kérdés látszólag egyszerű, de nézzük, mik azok a dolgok, amik mégis kicsit megnehezítik a döntést.

Az én tapasztalataim szerint a manapság újonnan vásárolt gépek többségének, márkától függetlenül, 2-5 éven belül lesz valamilyen meghibásodásuk. Ezt nagyjából 2012 óta vettem észre. Abban nem szeretnék állást foglalni, hogy ezt mi okozza, de az tény, hogy a régebbi, 2012 előtti típusok tovább üzemeltek hiba nélkül. Szóval, ha egy ilyen gép javítására ráköltjük az árának 40-60 százalékát, még talán akkor is megéri, hiszen lehet, hogy tovább fog működni, mintha vennénk ma egy újat. Nyilván ennek csak akkor van értelme, ha nincs túl rossz állapotban a masinánk.

Bizonyos márkák esetében, ha már az első telefonos megkeresés alkalmával egyértelművé válik a hiba oka, és ezáltal a javítás várhatóan magas költsége is, akkor azt szoktam javasolni, hogy érdemesebb új gépet venni. Ha a helyszínen vagyok, akkor el szoktam mondani a tisztelt megrendelőnek, amit gondolok az adott készülékről, miután átnéztem azt. Ha azt látom, hogy vannak még apróbb, vagy hamarosan várható hibák, akkor is új mosógép vásárlását ajánlom.

Szerintem a nem túl régi gépeket még megéri javíttatni, hacsak nincs több, vagy nem várható hamarosan más hibája is, illetve ha nem aránytalanul magas a javítás költsége. Azt gondolom, hogy egy húsz-harminc ezer forintos javítás még megéri, de a fölött már mérlegelni kell, hogy mivel járunk jobban. Ebben én úgy tudok segíteni, hogy elmondom a tapasztalataimat, de a végső döntést mindenkinek magának kell meghoznia, a saját anyagi lehetőségeihez képest.

Ha új eszköz vásárlására kerül sor, akkor véleményem szerint a következők szerint kell választani:

 • a lehető legtöbb teljes körű garancia idő legyen rajta (talán ez a legfontosabb)
 • vagy a legolcsóbb (az is elmegy pár évet) és ha olyan nagy baja van, akkor nem sajnálja annyira kidobni
 • vagy közismert márka, hogy legyen hozzá alkatrészellátás, és bármilyen hiba esetén lehessen javítani
 • felesleges a negyven programos drága mosógép, ha egyébként csak négyet szokott használni
 • a magas energia osztályú gép kevés vizzel megy, ami jó a pénztárcánknak, de nem az igazán koszos ruháknak
 • az 500 ezer forintos gép talán nem megy 5x annyi ideig, mint a 100 ezres, de szebb, csendesebb, és „okosabb”

Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!