Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

A szerelő időbeosztása

A szerelő időbeosztásaSokszor előfordul, hogy a telefonon történő hiba leírás alapján többféle probléma is valószínűsíthető, mert bár ugyanaz a hibajelenség, annak okozója mégis lehet más-más alkatrész helytelen működése is. Legtöbbször rövid idő alatt megtaláljuk az elromlott, vagy nem jól működő alkatrészt, de előfordulhat az is, hogy több időt vesz igénybe az adott hiba okának feltárása.

Vannak olyan, akár egy órát is igénybe vevő javítások is amelyek elvégzésének szükségessége csak a helyszínen derül ki. A szerelő autóval, a városi forgalomban közlekedik, ami néha még jó helyismerettel, és GPS készülék használatával is okozhat időbeni késést. Ezért a kiszállás időpontját két, három, ritka esetben akár négy órás időhatárokon belül adjuk meg, hiszen az előbb említett tényeket bele kell kalkulálnunk a napi folyamatba.

Szeretnénk az Ön számára is tervezhetőbbé tenni azt a napot, amikor a javítást végezzük, ezért az Ön kérésére szerelő kollégánk előre jelzi telefonon, hogy aznap mikor fog az ön címére érkezni. Kérjük, hogy erről az igényről tájékoztasson minket a kiszállás megrendelésekor!