Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Az adagolóban maradt öblítőszer.

A mosógép tiszta mosószer adagolója.Többen is felhívtak már olyan problémával, hogy a mosógép nem öblíti ki a ruhákat, pontosabban nem lesznek illatosak. A legtöbb esetben az a probléma fordul elő, hogy az adagolóban besűrűsödik, és ezáltal lerakódik az öblítő szer. Ez azt eredményezi, hogy a mosógép a program öblítési szakaszához érve nem üríti le megfelelően az öblítőt, és egy kevés vízzel keveredve az benne marad az adagolóban.

Ebben az esetben nem feltétlenül szükséges mosógép szervizt hívni. Ön is képes lehet elhárítani a hibát, ha kiveszi a rekesz hosszúkás, hengeres alakú részét, és alaposan átmossa mind azt, és az alatta lévő rövid csövet is. Miután ezt elvégezte, visszahelyezi a helyére, és a csap alatt teletölti vízzel a tárolót. Ha ezután alul kicsorog a víz, és így leürül a rekeszből, akkor valószínűleg nincs más dolga, mint visszatenni az egész mosószer adagolót a helyére.

A következő mosáskor a mosógép szinte biztosan a megfelelő módon fog működni. Ezen cikk elején említett hibának más oka is lehet, pl. hogy nem jut víz az adott helyre, amikor a mosógép az öblítési ütemhez ér, vagy más egyéb hiba is okozhatja a problémát. Ilyenkor javaslom, hogy forduljon mosógép szervizünkhöz! Köszönöm, hogy elolvasta ezt a cikket, remélem segítséget nyújt az adott pillanatban.