Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Mosógépes témák.

A szerelő időbeosztása

A szerelő időbeosztásaSokszor előfordul, hogy a telefonon történő hiba leírás alapján többféle probléma is valószínűsíthető, mert bár ugyanaz a hibajelenség, annak okozója mégis lehet más-más alkatrész helytelen működése is. Legtöbbször rövid idő alatt megtaláljuk az elromlott, vagy nem jól működő alkatrészt, de előfordulhat az is, hogy több időt vesz igénybe az adott hiba okának feltárása.

Tovább olvas

Javaslatok új készülék vásárlásához

Mosógépek egymás mellettEz a cikk az új készülék kiválasztásában nyújthat majd segítséget, ha oda kerül a sor, hogy a régi masinához már nincs alkatrész vagy mert nem gazdaságos a javítása. Ilyen esetben megkérdezik tőlem a kedves háziasszonyok, hogy milyen gépet vegyenek a régi helyett. Nos, el kell fogadnunk a tényt, hogy a tizenöt-húsz éves gépek tartósabbak voltak mint a maiak, viszont közel sem tudtak annyit mint manapság.

Tovább olvas

Az adagolóban maradt öblítőszer.

A mosógép tiszta mosószer adagolója.Többen is felhívtak már olyan problémával, hogy a mosógép nem öblíti ki a ruhákat, pontosabban nem lesznek illatosak. A legtöbb esetben az a probléma fordul elő, hogy az adagolóban besűrűsödik, és ezáltal lerakódik az öblítő szer. Ez azt eredményezi, hogy a mosógép a program öblítési szakaszához érve nem üríti le megfelelően az öblítőt, és egy kevés vízzel keveredve az benne marad az adagolóban.

Tovább olvas