Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Sütős témák.

Miért nem működik a sütőnk?

Beépíthető sütő képe, a miért nem működik a sütőnk bejegyzéshez.A legtöbb bútorba építhető sütőt, és szabadon álló villanytűzhelyet is a gyártás során ellátnak vagy digitális, vagy mechanikus órával, amit állíthatunk kézi állásra, vagy akár programozhatjuk is vele a sütést. Többször is előfordul, hogy azzal a problémával keresnek meg a kedves ügyfelek, hogy nem csinál semmit a sütő, se kép, se hang. A legtöbb esetben ez a jelenség azért jelentkezik, mert a sütő óra nincs megfelelően beállítva. Ezen beállításokról fogok írni, ami talán az Ön segítségére lesz.

Tovább olvas

A szerelő időbeosztása

A szerelő időbeosztásaSokszor előfordul, hogy a telefonon történő hiba leírás alapján többféle probléma is valószínűsíthető, mert bár ugyanaz a hibajelenség, annak okozója mégis lehet más-más alkatrész helytelen működése is. Legtöbbször rövid idő alatt megtaláljuk az elromlott, vagy nem jól működő alkatrészt, de előfordulhat az is, hogy több időt vesz igénybe az adott hiba okának feltárása.

Tovább olvas

Javaslatok új készülék vásárlásához

Mosógépek egymás mellettEz a cikk az új készülék kiválasztásában nyújthat majd segítséget, ha oda kerül a sor, hogy a régi masinához már nincs alkatrész vagy mert nem gazdaságos a javítása. Ilyen esetben megkérdezik tőlem a kedves háziasszonyok, hogy milyen gépet vegyenek a régi helyett. Nos, el kell fogadnunk a tényt, hogy a tizenöt-húsz éves gépek tartósabbak voltak mint a maiak, viszont közel sem tudtak annyit mint manapság.

Tovább olvas