Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Főzőlap szerelői segítség

kerámialapos főzőlap fűtőszálEgyes esetekben könnyen elvégezhető a főzőlap javítás anélkül, hogy igénybe vesszük a főzőlap szerviz szolgáltatást. A főzőlap szerelő segít önnek néhány hasznos javaslattal. Pénzt takaríthat meg. Kisebb problémák megoldásához nagy segítség lehet.


A főzőlap zónáin nem lehet fokozatot állítani.

Főzőlap szerviz javaslat:

Érintőgombos főzőlap esetén győződjön meg arról, hogy a főzőlap “gyerekzár” funkciója nem aktív! Esetleg próbálja meg másik ujjal működtetni a főzőlap zónáit!


A főzőlap zónái bizonyos idő után lekapcsolnak.

Főzőlap szerviz javaslat:

Sok főzőlap el van látva egy programozott biztonsági funkcióval, amely fokozattól függően, meghatározott ideig engedi működni a főzőlap zónáit. Tájékozódjon erről a főzőlap használati útmutatójában!


Az indukciós főzőlap nem működik a ráhelyezett edénnyel.

Főzőlap szerviz javaslat:

Az indukciós főzőlap kizárólag mágnesezhető edénnyel működik. Ellenőrizze, hogy megfelelő edényt használ az indukciós főzőlap működtetéséhez!


Az indukciós főzőlap túlmelegszik, amit esetleg hibaüzenet kísér.

Főzőlap szerviz javaslat:

Az indukciós főzőlap beépítésének legfontosabb eleme a főzőlap szellőztetésének biztosítása. Olvassa át az indukciós főzőlap beszerelési útmutatóját, és ellenőrizze hogy a bútor kialakítása megfelel a főzőlap kellő szellőzéséhez!


Ha az itt leírtakkal nem végezhető el a főzőlap javítása, és inkább szakemberre bízná a szerelést, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és az ott található telefonszámon hívja a legjobbszerviz.com háztartásigép szervizt! Főzőlap szerviz szolgáltatással, és tanácsadással is segítünk, hogy az ön készüléke minnél hamarabb újra használható legyen.