Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

AEG mosogatógép szerviz szerelő

AEG mosogatógép szerviz

AEG mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az AEG mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható AEG mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, AEG mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az AEG mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com AEG mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az AEG mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Konczos Petra

AEG mosogatógépet szerelt, azóta szuperül működik 🤗


AEG márka történelme

Az AEG egyike a világ legismertebb háztartási gépeket gyártó vállalatának. A cég 1887-ben alakult, és történetük során mindvégig páratlan figyelmet fordítottak arra, hogy ne csak a dizájn és a megjelenés, hanem a minőség és a technológiai újdonságok terén is az élen járjanak.

A németországi gyártó volt az első a világon, akik arról döntöttek, hogy termékeikkel nemcsak a működés és a hatékonyság terén szeretnének az élre kerülni, hanem a megjelenés szempontjából is, ezáltal egy külön dizájnert alkalmaztak a cél érdekében. A vállalat ezen felül az elmúlt több mint egy évszázadban mindvégig képes volt az életünket meghatározó fejlesztésekkel, illetve találmányokkal is előállni! Nekik köszönhetjük például a hajszárítót, a ma használatos hűtők elődjét, de az ötvenes évek végén ők dobták piacra az első automata mosógépet is. Sőt mi több, az AEG a történelemben először kezdett el a háztartási gépek szegmenségben odafigyelni a környezetvédelemre, így főként a víz- és energiafogyasztás csökkentésére.

Ez az állapot pedig mindmáig tart, így az AEG számtalan expón zsebel be értékes díjakat az innováció területéről, miközben készülékeik egyre okosabbá válnak, és egyre összetettebb feladatok elvégzésére alkalmasak, amelyek kapcsán rendszeresen úttörő elképzelések is megjelennek. Az AEG így az évtizedek során a háztartási gépek piacán is bemutatta a német mérnöki munka legmagasabb szintjét, amit a minőség és a dizájn pazar elegyítésével párosítottak.


Olvasson az AEG mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Általános leírás az AEG mosogatógépekről

Az AEG mosogatógép csendes, és teljesíti az elvárásokat. A régebbi típusok nagyon tartósak, gyakran találkozom tíz év feletti modellekkel. Az a tapasztalatom, hogy ahol ez a márka került beszerelésre, ott ritkán van szükség szerelőre, bár a 2014 után gyártott típusoknál gyakran előfordul a vízszint szabályzó dugulása, a zsíros lerakódás miatt. Ezt a problémát azonban orvosolta a gyártó egy módosított alkatrésszel, amit a régivel kicserélve, megszűnik a hiba oka.


A ,30-as hibáról

Alap esetben ezt a hibát típustól függően akkor jelzi ki, vagy tárolja el a készülék, ha az elárasztásvédelem bekapcsol. Meglepő lehet, de az elektromos betáp-cső rendellenessége is a 30-as hibát okozza. Az elárasztásvédelem akkor aktiválódik, ha valamiért víz kerül a mosogatógép aljában kialakított vízgyűjtő tálcába, és elér egy bizonyos szintet. A leggyakoribb problémákról, illetve arról fogok írni, hogy egy-két esetben hogyan szüntethetjük meg a hiba okát. Fontos azonban, hogy pontos hibamegállapítást, tartós, és biztonságos javítást, csak szakember tud végezni!

A megközelítőleg 2010 előtt gyártott gépeknél általában valamelyik gumicső elhasználódik, kilyukad, és az ennek következtében keletkező víz szivárgás idézi elő a bajt. Bizonyos típusokban, jellemzően az egyik műanyag cső reped meg, ami ugyanezt okozza. A tartós megoldás érdekében a hibás, szivárgó gumicsövet cserélni kell.

Az újabb, nagyjából a 2010 után gyártott szerkezetekbe egy olyan, már korábban is említett vízszint szabályzót szereltek be, ami viszonylag hamar eltömődik zsírral, szennyeződéssel. E miatt a vezérlő elektronika nem „tudja”, hogy pontosan mennyi víz van a mosogatótérben, ezért sokszor túl sok vizet vesz fel. A többlet víz egy túlfolyón keresztül folyik a vízgyűjtő tálcába, és kapcsolja be az elárasztásvédelmet. Ahogy ezt már korábban is írtam, a vízszint szabályzón változtatott a gyártó, és már csak azzal kaphatóak azok a típusok, amelyeknél ez problémát okozott.

A mosogatótérben jelentkező túlzott habzás is okozhat gondot. Ez általában akkor történik meg, ha kézi mosogatószert öntenek a gépbe, vagy ha egyszerre túl sok öblítő folyadék kerül felhasználásra. Kézi mosogatószert sosem szabad használni a mosogatógépben! Az öblítőszer adagoló betöltő nyílásában találunk egy tekerhető, nyíllal ellátott korongot, amit minimumra, vagy egyesre kell állítani, ha „több az egyben” tablettát használunk. Ha a folyadék esetleg mellé megy az adagoló feltöltése közben, akkor a felesleget távolítsuk el mielőtt elindítunk egy programot!

Időnként a szennyvíz elvezető rendszerben kialakult dugulás is eredményezheti a 30-as hibát. Ha a mosogatógép nem tudja leüríteni teljesen az elhasznált vizet, vagy ha a lefolyó rendszer felől esetleg vissza folyik a szennyvíz a készülékbe, akkor is túltöltés adódhat. Miután megszűnt a dugulás a szennyvíz elvezető lefolyóban, megszűnik a hiba oka is, de egy dolgunk még lehet ahhoz, hogy a készülék működjön is. Mind a lefolyó dugulás, mind az előbb említett túlhabzás esetében is hátra kell döntenünk a gépet mintegy negyvenöt fokban, hogy ki tudjon folyni a vízgyűjtő tálcából a víz, ami aktiválja az elárasztásvédelmet. Bútorba épített gépnél ezt a legtöbb esetben nem egyszerű kivitelezni, ezért ha mosogatógép szerelő segítségére lenne szüksége, akkor ebben az esetben is hívjon nyugodtan!


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!