Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Electrolux mosógép szerviz szerelő

Electrolux mosógép szerviz

Electrolux mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Electrolux mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Electrolux mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Electrolux mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az Electrolux mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Electrolux mosógép szerviz szolgáltatását!

Az Electrolux mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Fábián Péter

Nagyon ajánlom azoknak, akik nem a háztartásigép szervizeltetés mezején keresik az izgalmakat. Dög unalom az egész: a szerelő felveszi a telefont, majd megjelenik az egyeztetett időpontban. Megjavítja a gépet és elszámolunk az előzetes megbeszélés szerint. ***** Éljen a jó öreg felültöltős Electrolux mosógépem!

Zo Ju

Electrolux mosógép csapágy csere.
Hibamegállapìtás után gyors javítás. A javítási költségek teljesen elfogadhatók.
Mindenkinek bátran ajánlom.


Electrolux márka történelme

Az 1901-ben megalapított Electrolux jelenleg a világ egyik vezető háztartási gépeket gyártó vállalata, akik több mint 150 országban vannak jelen a boltok polcain. A márkanév alatt megjelenő készülékek mindegyikét kifejezetten a professzionális fogyasztók igényeihez igazították, ezáltal a magas minőség mellett az innováció és a funkcionális dizájn jellemző rájuk.

A gyártó minden egyes új termékénél már a fejlesztés során figyelembe veszi a felhasználók igényeit, és ezekhez igazítva kerülnek megalkotásra az újabb háztartási gépek, amelyek között a mosógépektől kezdve, a sütőkön át az egészen kis készülékekig bezárólag mindent megtalálhatunk. Az Electrolux termékeire mindig is jellemző volt, hogy innovatív újdonságokkal igyekeznek meghódítani maguknak a vásárlókat, ami a világ első porszívójától kezdve, az 1950-es években piacra dobott első mosógépen át mindmáig igaz a márkanév alatt megjelenő összes háztartási kis- és nagygépre.

Az Electrolux mindmáig odafigyel arra, hogy vásárlóik a pénzükért cserébe kimagasló minőséget és a legmodernebb technológiákat kapják cserébe, de élen járnak többek között a futurisztikus dizájn, valamint a környezettudatosság tekintetében is.


Olvasson az Electrolux mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Electrolux mosógépekről általánosságban

Az Electrolux mosógép közkedvelt hazánkban, mert megbízhatónak tartjuk, és a dizájn is megnyerő az emberek számára. A széles típus választék közül mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt. Kapható keskenyített változatban is, így a kisebb helyeken jobban elfér. Manapság a régi szénkefés motorok helyett már több típust is inverter technológiával gyártanak, miáltal sokkal halkabb lett a gép működése. A régebbi felül töltős gépekben leggyakrabban középrészt kell cserélnie a szerelőnek, az újabb kiadásokban időnként vezérlő elektronika hibával lehet találkozni.


A csapágy hibás felültöltős gép

Az Electrolux felültöltős mosógépek szinte mindegyik típusát ugyanolyan fajta középrésszel, csapággyal szerelték össze. Bár hozzá kell tenni, hogy a régebbiek még szimmeringesek voltak, ellentétben az újabb, „V” gyűrűs változattal. Az utóbbi nem annyira tartós, de azért az is évekig bírja a mosás során keletkező igénybevételt. A csapágyazás általában akkor kezd el tönkre menni, ha az említett szimmering, vagy „V” gyűrű, elhasználódik, és át engedi a mosóüstben lévő vizet. Ez egy idő után a csapágyházból kimossa a kenőanyagot, és elkezdődik a korrodálás.

Érdemes odafigyelnünk a mosógép hangjára működés közben. Ha rendellenes hangot hallunk, akkor érdemes kikérni a mosógép szerelő véleményét, megelőzve ezzel a súlyosabb problémát, és ezáltal a magasabb javítási költséget is. Eleinte csak centrifugálásnál, később már a mosási fordulatszámon is hallható egy mély, zúgó hang, ha valamelyik oldali csapágyazással baj van. Ne várjuk meg azt, hogy ez a hang olyan hangos legyen, hogy be kelljen csukni a fürdőszoba, vagy a mosókonyha ajtaját, hogy elviselhető legyen a zaj! Sajnos sokszor csak ilyenkor hívnak engem, és előfordul, hogy már csak a komplett mosóüst csere segítene, ami viszont olyan költséges, hogy nem éri meg a ráfordítást.

Ha még az előtt a szervizhez fordulunk, és kicseréltetjük a középrészt, mielőtt a mosódob tengelye is jelentősen károsodna, akkor még gazdaságos lesz a javítás, és tovább használhatjuk a készüléket. Jellemzően először a hajtás ellenoldali középrész hibásodik meg. Én a helyszínen nem csak a problémás oldallal szoktam foglalkozni, hanem ellenőrzöm a másikat is, és ha annak rendellenessége is hamarosan várható, akkor erre felhívom a megrendelő figyelmét. Ilyenkor érdemes azt is cserélni, mert csak az egy, plusz alkatrész árával emelkedik a költség, többlet munkadíjat én nem szoktam kérni e miatt.

Mindent összevetve, ha szokatlanná válik a mosógép hanga, és centrifugálásnál morgó, zúgó, hangot hallunk, akkor vegyük fel a kapcsolatot a szervizzel annak érdekében, hogy tisztázott legyen a hang forrása. Ne feledjük, hogy egy tapasztalt szakember kevesebbe kerül, mint egy új mosógép, ezért bízzuk inkább rá a javítást!


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!