Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Candy mosogatógép szerviz szerelő

Candy mosogatógép szerviz

Candy mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Candy mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Candy mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Candy mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Candy mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Candy mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Candy mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Candy márka történelme

A több mint 70 éves múltra visszatekintő Candy Olaszország egyik első, kifejezetten háztartási kisgépek gyártására szakosodott vállalata, amit ma már az egész világon nagyon jól ismernek. A cég logója alatt az egészen aprócska gépektől kezdve a beépíthető és különálló nagy masinákig bezárólag ma már mindent megtalálhatunk, így hat országban elhelyezkedő gyáróriásaik évente 6 millió – gyakran luxuskategóriás – terméket gördítenek le a futószalagról.

A Candy azon kevés vállalatok egyike, akik kifejezetten a háztartási kis- és nagygépekre szakosodtak az évtizedek folyamán. Ennek meg is lett az eredménye, hiszen innovatív újdonságaikkal elképesztő népszerűségre tettek szert, sőt gyakran elsőként hoztak be a piacra előremutató termékeket. Hogy mennyire szerettek az elsők között járni, azt jól mutatja, hogy már 1944-ben előrukkoltak első mosógépükkel, és évtizedeken át kizárólag a mosógépekre és a szárítógépekre koncentráltak, de szintén sok-sok innovatív újítást alkalmaztak a mosogatógépek szegmensében is.

A paletta igazi bővítésére azonban csak a hetvenes években került sor – főként hűtőkkel és sütőkkel –, ezzel pedig a nyolcvanas években egyenes útjuk volt a nemzetközi piacra, aminek hatására a Candy nevét az egész világon megismerhették. Ma egy elérhető árú, ámde magas minőségű és precíz kialakítású háztartási gépeket gyártó vállalatként tartjuk őket számon, akik számára fontos a folyamatos megújulás és útmutatás.


Olvasson a Candy mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Általános leírás a Candy mosogatógépekről

Tapasztalataim szerint a legtöbb konyhába 45 centis Candy mosogatógép van beépítve, pedig a 60 centis változat is ugyanolyan régóta kapható. Érdekesség, hogy 45 centi magas készülék is van forgalomban, ami remek választás lehet az egy, vagy két személyes háztartásokban, de kis mérete miatt ügyelni kell a mosogató tabletta/vegyszer adagolására, mert ebbe a gépbe csak maximum fél mosogató tabletta szükséges. Leggyakrabban a keringető szivattyú szivárgása szokott problémát okozni, ami szerencsés esetben a szivattyú ház cseréjével orvosolható.


Fűtés biztonsági nyomáskapcsoló

A gyártó, a Candy mosogatógépek több típusának fűtési áramkörébe beépített egy bizonyos biztonsági nyomáskapcsolót. Ilyen van például a CDF322 verzióban is. Ez az alkatrész nagyon hasznos, mert ha működés közben nincs megfelelő víznyomás a rendszerben, akkor nem kapcsol be a fűtés, így nem forr fel a víz a fűtőtest körül. Ez azért fontos, mert emiatt túlmelegszik a fűtőtest, és tönkremegy. A biztonsági nyomáskapcsoló meghibásodása nem túl gyakori, de néha előfordul. Annak azonban több oka is lehet, hogy a mosogatógép nem melegíti fel a vizet akkor, amikor kellene.

Az egyik ilyen például az, ha a keringető szivattyú nem működik megfelelően, és nincs meg az előbb említett víznyomás. De lehet még fűtőtest hiba, vagy akár a vezérlő elektronika meghibásodása is előidézheti azt, hogy nem melegszik fel a víz a program egyik fűtési szakaszában sem. A készülék használója ilyenkor hibajelzést tapasztal, ami a ledek bizonyos, a hiba okának megfelelő villogását jelenti. Valamint az elmosni kívánt edények is zsírosak, ételmaradékosak maradnak.

Érdemes ellenőrizni, hogy a felső kosár, amibe általában a poharakat tesszük, pontosan illeszkedik-e a hátfalon lévő csonkhoz, és hogy az ott megtalálható tömítés is sértetlen-e, mert itt is elszökhet a víz, ami nyomáscsökkenést okoz a rendszerben. A fűtés biztonsági nyomáskapcsolón ezért nincs megfelelő terhelés, és emiatt nem kapcsol. Az eredmény ugyancsak a fűtés hiánya lesz. Ha viszont mindent rendben talál a felső kosárral kapcsolatban, akkor azt javaslom, hogy szakembert hívjon a probléma okának pontos megállapítása, és a javítási feladatok szakszerű elvégzése érdekében.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!