Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Teka mosogatógép szerviz szerelő

Teka szerviz és szerelő

Teka mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Teka mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Teka mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Teka mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Teka mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Teka mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Teka mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Teka márka történelme

A Teka egy 1924-ben alapított német vállalat, akik az évtizedek során elképesztő mértékű termékkínálatot állítottak fel, ezáltal a konyhába és fürdőszobába szükséges háztartási gépek közül szinte bármit megvehetünk a nevük alatt.

A Teka ma már a háztartási gépek egyik világmárkájának tekinthető, ezáltal leányvállalataik több mint 30, termékeik pedig mintegy 110 országban találhatók meg a mintegy 100 milliós partnerhálózaton keresztül. A gyártó kínálatában megtalálható gépekre egytől-egyig jellemző, hogy kiemelkedő minőséget kínálnak, ami nemcsak az anyagválasztásból, hanem az innovatív technológiák használatából is ered. Ennek köszönhető, hogy a Teka mosogatógépei – melyek már évtizedek óta a gyártó közkedvelt termékei –, rendkívül tartós kialakítással és megbízhatósággal rendelkeznek, de ami ennél is fontosabb sokak számára, hogy rendkívül alacsony víz- és energiafogyasztással is beérik.

A Teka mosogatógépeit ezen felül azért kedvelik még nagyon sokan, mert kompakt kialakítással rendelkeznek, nagyon sokféle méretben kaphatók, ezen túlmenően pedig akár beépített, akár különálló típusokként, de a megjelenésük tekintetében sem vallanak kudarcot.


Olvasson a Teka mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Általános leírás a Teka mosogatógépekről

Teka mosogatógépet sok helyen használnak. A 660-as, és a 760-as sorozatú készülékek a legelterjedtebbek. Ezek nagyon jól megtervezett, és kivitelezett modellek. Ezt misem bizonyítja jobban mint az, hogy csak nyolc-tíz év használat után kell először szerelőt hívni. Jellemző hiba a 660-as modellszámúnál a keringető szivattyú-ház szivárgás, a 760-as típusnál a váltó szelep hiba, a 655-ös verziónál a turbina ház szivárgás, az újabb 605s-nél pedig a főkapcsoló hiba.


A DW 655, és DW 658 típusok jellemzői

A Teka mosogatógép DW 655, és DW 658, tulajdonképpen ugyanaz a gép, egy-két apró változtatás kivételével. Ezek közül a legszembetűnőbb a kezelő felületen mutatkozik meg. A 658-as típusnál kicsit tetszetősebb kialakításúak a kezelő gombok, és egy kis digitális kijelzőt is kapott, amin látható a beállított program teljes időtartama, és ha valamilyen hibát érzékel a készülék, akkor ezen írja ki az adott hibakódot is. Némileg a programokon is változtatott a gyártó a 655-ös verzióhoz képest, de ezek nem számottevő különbségek, inkább csak finomítás, egyszerűsítés.

Mivel mindkét változat alapvetően ugyanaz, így a jellemző hibák is azonosak. Ilyen például a nagynyomású szivattyú-ház szivárgása. Hozzá kell tennem, hogy ha tisztán van tartva a gép, és jó minőségű tisztítószereket használunk, akkor ennek bekövetkezésének idejét jelentősen késleltetni lehet. Ha az említett hiba jelentkezik,akkor mindkét típusnak egy idő után bekapcsol az elárasztás védelme, és hiba jelzést ad. A 655-ös első három, vagy az első négy program ledje villog, attól függően, hogy hány programos verzióról van szó. A 658-as pedig E6-os hibát ír ki a kijelzőn.

Említésre méltó még az ajtót tartó keresztvas is. Sajnos a 655-ös ezen része kicsit gyenge, és ha nem szentelünk kellő figyelmet arra, hogy az ajtó nyitásánál ne kerüljön az a vízszintes helyzetnél lejjebb, akkor könnyen eldeformálódik a zsanér. Főleg ott fontos ez, ahol vastag, nehéz előlapot szereltek fel az ajtóra. Ilyenkor érdemes kicsit feszesebbre állítani az ajtót vissza húzó rugót. Ezt az ajtó nyitása után, a mosogató kamra felső részének, szemben lévő két állító csavarjával lehet megtenni, de vigyázzunk, nehogy túlhúzzuk, mert elszakad a feszítő bowden, és cserélni kell!

Ez a későbbiekben azt eredményezi, hogy üzemelés közben ha felmelegszik a víz a gépben, akkor kinyílik az ajtó. Jó esetben annyira, hogy leáll a program, de olyat is láttam már, hogy épp csak egy kis rés van, ami nem eredményezi a program leállását, de arra pont elég, hogy a vízpára ki tudjon jönni. Ezt sokan csak későn veszik észre, amikor már a konyhabútor is károsodott a nedvességtől. A 658-as típusban már erősebb anyagból gyártották a keresztvasat, de azért ott sem árt odafigyelni, hogy az ajtó nyitása alkalmával, ne nyomjuk azt lejjebb a vízszintes helyzetnél.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!