Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Whirlpool mosógép szerviz szerelő

Whirlpool mosógép szerviz és szerelő

Whirlpool mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Whirlpool mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Whirlpool mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Whirlpool mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Whirlpool mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Whirlpool mosógép szerviz szolgáltatását!

A Whirlpool mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Tamás Tibor

Varga urat Whirlpool AWE 9629 típusú mosógépünk meghibásodása miatt kerestük meg. Gyors és segítőkész szakember, megbízunk szakértelmében, szolgáltatásával elégedettek vagyunk, jó szívvel ajánljuk.


Whirlpool márka történelme

A Whirlpool neve az évtizedek során összefonódott a mosógépek történetével, hiszen az amerikai vállalat már 1911-ben is azzal a céllal lett megalapítva, hogy villanymotoros hajtással rendelkező mángorló mosógépeket gyártson.

A minőségi termékeiről ismert gyártóra a fennállása során mindvégig jellemző volt az előremutató szándék, így például 1938-ban ők alkották meg az első motoros mozgatással rendelkező mosógépet is, amivel túlzás nélkül új korszakot nyitottak meg az iparágban mind a fejlődés, mind a kényelem és az időmegtakarítás tekintetében. 1948-ban a Whirlpool az elsők között dobja piacra első automata mosógépét, amivel ismét sikerült előremutatót alkotniuk, és amivel megalapozták későbbi sikereiket is. Ezt követően a Whirlpool a mosógépek terén folyamatosan képes volt megújulni, hol új technológiai megoldásaikkal, hol a takarékossággal és a környezetbarát megközelítéssel, hol a megjelenés tekintetében, aminek köszönhetően mindmáig az egyik leginkább megbízható márkaként tartják számon.

A több mint egy évszázados hátszéllel rendelkező Whirlpool kínálatában megtalálható összes mosógép garantáltan képes arra, hogy maximálisan kielégítse egy átlagos háztartás igényeit mind a funkcionalitás, mind a kényelem, mind a dizájn terén.


Olvasson a Whirlpool mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Általános leírás a Whirlpool mosógépekről

Magyarországon a Whirlpool mosógép talán a legelterjedtebb, és ebből adódóan a mosógép szerelők és a mosógép szervizek is ezzel a márkával találkoznak a leggyakrabban. A régebbi, tíz-tizenöt éves Whirlpool mosógépek hibái jellemzően a korból, és a sok használat miatti elhasználódásból ered. Legtöbbször a mozgó, kopó alkatrészek hibásodnak meg, így például az ürítő szivattyú, ami az elhasznált vizet üríti ki a mosógépből, valamint a forgódob csapágyazása az ami általában cserére szorul, de ez inkább az elöl töltős mosógépeknél jellemző.

A régi felül töltősöknél a forgó dob tengelye szokott leszakadni a helyéről, amit szerencsére lehet cserélni, és így nem kell komplett dobot vásárolni hozzá. Aztán persze más hibával is találkozik a mosógép szerelő ezeknél a régi gépeknél, pl. elkopik a mosó motor szénkeféje, vagy a vízbeeresztő mágnes szelep hibásodik meg, néha előfordul elektronika/programkapcsoló probléma is, stb.

Az újabb kettő-hat éves Whirlpool mosógépek jellemző hibái a csapágyak elhasználódása, és a vezérlő elektronika meghibásodása. De sokszor előfordul az, hogy az elektromos ajtóretesz hibája miatt kell mosógép szerviz segítségét kérni.

A készülék korától függetlenül a mosógép szerelő sokszor találkozik a mosóüstben, vagy az onnan lefelé menő csőben idegen tárgyakkal a mosógép szerelés során, pl. pénz, különféleféle ruhadarab, hajcsat, zsinór/zipzár húzóka, stb. amik legtöbbször dugulást, ürítési problémát okoznak, de rosszabb esetben az ürítő szivattyút is tönkre tehetik, vagy a műanyag mosó üstön is okozhatnak repedést, vagy akár nagyobb darabot is kitörhetnek belőle.

Bármilyen hibát tapasztal a Whirlpool mosógép működésében, érdemes mielőbb mosógép szerelőt hívni, hogy elkerülhető legyen az esetlegesen bekövetkező komolyabb meghibásodás. Pl. ha a mosógép hangja megváltozik, zajosabbá válik centrifugálás közben, akkor javasolt a mosógép szerviz segítségét kérni.

A meghibásodások gyakorisága, és jellemzője függ a használat körülményeitől és gyakoriságától, valamint a mosógépbe kerülő vegyszerektől, de még a víz minőségétől is. A szükséges javításokat bízza Whirlpool mosógép szerelőre, már csak a szakszerű szerelés miatt is!


A leszakadt dobtengely

Az AWT és AWE sorozatú felül töltős gép egyik jellemző hibáját láthatjuk a képen, ami miatt Whirlpool mosógép szervizre van szükség a javításhoz. Mivel ez a típus egy régebbi kiadás, így már rengeteg ruhát mostak vele, sok víz, és vegyszer érte a mosó dobot, és annak tengelyét is, ami emiatt el korrodál, és leszakad a forgó dobról. Ez mindkét oldalon előfordulhat, attól függően, hogy melyik oldal bírja kevesebb ideig.

Hajtás oldali problémánál a program végig megy ugyan, de amikor kinyitja az ember a gépet, hogy kiszedje a mosott ruhákat, akkor azt veszi észre, hogy a mosópor, vagy folyadék, ott marad a forgódob tetején, és a benne lévő ruhák pedig csak az alsó részen vizesek. Ez azért van, mert a dob nincs kapcsolatban a hajtott tengellyel, és emiatt nem forog, nem mossa bele a mosószert a vízbe, amiben csak azok a ruhák lesznek, amik a dob alsó részében vannak. Ha nem a hajtás, hanem az ellen oldallal van probléma, akkor csak nagyon hangos lesz a készülélk működése, főleg centrifugázásnál. Minden más, látszólag normálisnak fog tűnni.

Én, mint Whirlpool mosógép szerelő, a mosó dob felújítását szoktam javasolni, amikor is állapottól függetlenül, mindkét oldali tengelyt ki szoktam cserélni, így biztosítva mindkét oldal tartósságát. Ha csak a hibás oldalt csinálnám meg, akkor hamarosan várható lenne a másik oldal cseréjének szükségessége is, ami plusz költséget, és kellemetlenséget is okozna. Ezt pedig egyikőnk sem szeretné.

Az új forgódob is megoldás lehetne, de az olyan sokba kerülne, hogy nem érné meg a javítás, és szerintem felesleges is, hiszen csak annyi lesz a különbség, hogy fényesebb az új, mint az addig használt. Gyakorlatilag a tengelyek cseréje után ismét évekig használható lesz a mosógép, és ha az előző írásomban szereplő tisztítási praktikákat alkalmazzuk, akkor még fényesen is tudjuk tartani a dobot kívül, és belül is.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!