Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Bosch mosogatógép szerviz szerelő

Bosch mosogatógép szerviz

Bosch mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Bosch mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Bosch mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Bosch mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Bosch mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Bosch mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Bosch mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Bosch márka történelme

A német Bosch, Európa legnagyobb és legjelentősebb háztartási kisgépekre szakosodott vállalataként 125 évvel ezelőtt jelent meg először a piacon. Ekkor még az autóipari szegmensben, majd a harmincas évektől egyre inkább a háztartási gépek kategóriájában találkozhattunk a névvel.

A Bosch ezt követően páratlan sikereket ért el szinte minden egyes innovatív újdonságával, így például az elsők között voltak, akik elhatározták, hogy háztartási géppel könnyítik meg a mosogatás folyamatát a háziasszonyok számára. Első mosogatógépüket már a hatvanas években piacra dobták, amivel egy csapásra történelmet írtak, hovatovább véget vetettek a fáradtságos és időigényes kézi mosogatás korszakának. Segítségével a háziasszonyok nemcsak időt takaríthattak meg, hanem a Bosch törekvéseinek hála már a kezdetektől energia- és víztakarékos megoldásokkal varázsolhatták edényeiket ragyogóan tisztává.

A Bosch azóta is hasonlóan innovatív megoldásokban gondolkozik a háztartási kisgépek piacán, így nem meglepő, hogy az öreg kontinens egyik vezető gyártójává és márkájává léptek elő. Mindemellett a Bosch célja határozottan az, hogy a kényelem és a kimagasló megbízhatóság mellett a legmodernebb technológiák társaságában biztosítsák vásárlóik számára a kompromisszummentességet.


Olvasson a Bosch mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Összefoglaló a Bosch mosogatógépekről

A Bosch mosogatógép hazánkban is méltán elismert márka. A régebbi típusok nagyon tartósak. Az újakról nincs sok szerelői tapasztalat, talán azért mert kevesebbet vesznek belőle, vagy mert még nem romlottak el. Ha mégis meghibásodnak, akkor sajnos drágább a javítás mint az olcsóbb márkáknál, mert az alkatrészek ára is magasabb.

A legtöbbször előforduló probléma amivel a Bosch mosogatógép szerelő találkozik, azoknál a modelleknél melyeket úszóházas vízszint szabályzási rendszerrel szereltek, az a rendszer el zsírosodása, el vízkövesedése. Ez elsősorban nem is a mosogatógép hibája, hanem a rossz víz, és/vagy a gyenge minőségű vegyszerek, mosogató tabletták használata, valamint a mosogatógép tisztító folyadék alkalmazásának rendszertelensége, vagy teljes hiánya.Azoknál a típusoknál amelyeknél a befolyó vizet áramlás érzékelő méri, többször is előfordul, hogy a nevezett alkatrész elromlik, amit cserélni kell.

A régi készülékekben a keringető szivattyú javítását kell időnként elvégezni, mert a benne lévő szimmeringnél szivárogni kezd a víz. De ezen meghibásodást is inkább a vízkő, és a kopás idézi elő. A vezérlő elektronikán is adódik néha javítani való a fűtés vezérlési résznél. Ennél a márkánál sokszor kerül be idegen tárgy az ürítő szivattyú házba, amit ki kell takarítani. Amit biztosan elmondhat a Bosch mosogatógép szerelő az az, hogy ez a márka nagyon tartós, megbízható, de a magasabb alkatrész árak miatt a javítás is többe kerülhet majd egy esetleges meghibásodás alkalmával, mint az olcsóbb gépek esetében.


Az E25 hiba részletezése

A 2011 után gyártott Bosch mosogatógép-tulajdonosok gyakran azzal a problémával keresnek meg, hogy az E24 hibajelzést látják a kijelzőn, a vízcsapikon villogásának kíséretében. Ennek több oka lehet, és a megoldás lehet egyszerű, de akár komolyabb javítást is igényelhet. Megjegyzésképp teszem hozzá, hogy a kijelző nélküli készülékeken, bármilyen érzékelt hiba esetén egyedül a csap jelzés villog, és a konkrét hibakódot csak a szervizmenüből lehet kiolvasni. A következőkben az E24 lehetséges magyarázatairól, és olyan megoldásokról fogok írni, amelyek megszüntethetik a rendellenesség okát.

A hibajelzés legtöbb esetben azért jelentkezik, mert az elhasznált mosogatóvíz kiürítése nem történik meg, valamilyen indok miatt. Ezt sokszor dugulás okozza, konkrétan a kézi mosogatótálca alatti szifon csonkja zsírosodik el, amire a mosogatógép kifolyócsöve van csatlakoztatva. Esetleg maga a kifolyócső van megtörve, összenyomódva a készülék mögött, vagy a bútor alatt. Érdemes ezeket ellenőrizni. A kifolyócső végét a csonkról levéve, tegyük bele egy vödörbe, és nézzük meg, hogy úgy leürül-e a víz, kb. fél percen belül. Ha igen, akkor tisztítsuk ki a szifon csonkját, és annak járatát is.

Az is előfordul, hogy egy idegen tárgy, például üvegszilánk kerül a szivattyúházba, ami megakadályozza az ürítőszivattyú működését. Ha kivesszük a szűrőket, akkor az alatt, a vízgyűjtőben fogunk látni egy körcikkhez hasonló, kivehető, műanyag alkatrészt. Ennek eltávolítása után szemügyre vehetjük a szivattyúlapátokat, és az esetlegesen közéjük került szilánkot, vagy más egyéb idegen tárgyat. Miután kivettük a láthatóan nem oda való dolgokat, fontos, hogy a kis műanyag alkatrészt -ami a szivattyúlapátokat fedi- visszapattintsuk a helyére, mert különben nem fog üríteni a gép.

Ha a víz leürítése megtörténik, de ennek ellenére is megjelenik az E24, akkor még mindig marad két lehetőség, ami a hibajelzést okozza. Az egyik, hogy az ürítőszivattyú hibás, amit cserélni kell. A másik ugyan ritkább, de mégis előfordul, hogy a nagynyomású keringetőszivattyú nem működik megfelelően. Általában a használat miatti kopás következtében, forgás közben szorul. Mivel ezért nem megfelelő a szivattyú áramfelvétele, a vezérlő elektronika leállítja a programot, és E24 hibajelzést küld. Ebben az esetben a keringetőszivattyút kell cserélni, ami már kicsit költségesebb javítás. Fontos, hogy a hiba pontos okának felderítését, és az adott alkatrész cseréjét is bízza mosogatógép szerelő szakemberre!


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!