Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Szerelési áraink

Elektromos háztartásigép-szerviz, üzembe helyezés, javítás, szerelői garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén.


Miért érdemes önnek is minket választania: Látszólag nem mi vagyunk a legolcsóbb szerviz, viszont mi biztosan csak azt fogjuk megjavítani, ami elromlott, és nem beszélünk rá Önre olyat, amire nincs szüksége.

A szerelőnket nem zavarja, ha Ön ott áll mellette a javítás ideje alatt, hiszen nem lesz titkolni valója, sőt készséggel válaszol a szereléssel kapcsolatos esetleges kérdésekre is. Kizárólag új alkatrészeket szerelünk be, és nem a gyenge minőségű alkatrészt felhasználva, és annak piaci árát többszörösére emelve számlázunk, hanem a legjobb ár/érték arányt vesszük figyelembe.

Nem raboljuk az Ön idejét úgy, hogy órákat töltünk el azzal, amit sokkal rövidebb idő alatt is el lehet végezni. Biztosan Ön is sokszor találkozott azzal a ténnyel, hogy a legolcsóbban megvásárolt termék, vagy szolgáltatás minőségével általában nem lehetünk elégedettek. A végén az a szerelő lesz drága, aki helyett Önnek másikat kell hívnia, mert a készülék, hibáját tekintve ugyanolyan, ha nem rosszabb.

Az elmúlt sok évben már számtalan ilyen, és ehhez hasonló történetet hallottunk azoktól a kedves megrendelőinktől, akik végül nálunk találták meg a megfelelő szolgáltatást, és azt kapták a pénzükért, amit elvártak tőlünk. Tartozzon Ön is az elégedett ügyfelek közé, és válasszon minket! Ha hibát szeretne bejelenteni, kérjük kattintson a kapcsolat oldalra!


Szerelési áraink

Budapesten, Gyálon, és Vecsésen nincs külön kiszállási díj. A hibamegállapítás díja 11.800 forint, ez a minimum költség, amivel számolnia kell. Pest megye egyéb területein 3.000 forintos kiszállási díjjal dolgozunk.

Hűtő szerelési árakhoz kattintson ide.

Segítségnyújtás telefonon: ingyenes
Minden esetben javasoljuk a telefonos megbeszélést, hiszen a problémák egy része telefonos segítségnyújtással is orvosolható! Amennyiben lehetséges, segítünk Önnek telefonon, így nem kell átszerveznie a napját egy helyszíni javítás miatt, és megtakaríthatja annak költségét is.

Hibamegállapítás, és árajánlat a javításra: 11.800 Ft
Ezt a díjat számítjuk fel abban az esetben, ha Ön valamilyen indok miatt nem kéri a javítást. Pl. mert a hiba javításának teljes költsége nem gazdaságos az adott készülékre.

Kisjavítás: 11.800 Ft
Ezért az összegért a kevesebb időt és szakértelmet igénylő javításokat végezzük el. Ebbe a kategóriába tartozik az is, ha az adott gépnek nincs semmilyen hibája, hanem valamilyen más okból nem működik megfelelően, pl. mert nem kap áramot, aktív a gyermekzár, stb. Itt már a hibamegállapítás díját nem kell kifizetnie.

Általános javítás: 11.800 – 16.800 Ft
A gépek nagy része ebben a kategóriában javítható. Ebben a kategóriában az Ön által megrendelt, és ennek okán elvégzett javítás esetén a hibamegállapítás díját nem számoljuk fel. Ezért a munkadíjért -azon túl, hogy megjavítjuk a hibás készüléket- ingyenes szakmai tájékoztatást kap egy profi szerelőtől az adott hibáról, és arról is, hogy esetlegesen milyen módon kerülhető el az a jövőben. Bármilyen kérdés merülne fel önben a szerelés során, kérdezze szerelőnket személyesen!

Nagyjavítás: 16.800 – 21.800 Ft
Ebbe a csoportba tartozó szerelést, az egyes mosógép típusok csapágy szett, vagy komplett mosóüst cseréjénél, valamint a háztartási gépek vezérlő elektronika javításánál kell végezni. Továbbá akkor ha több idő, munkaráfordítás, illetve szakértelem szükséges a javításhoz. Természetesen a hibamegállapítást itt sem kell megfizetnie, ha Ön kéri a javítást.

Mosógép nagyjavítás: 31.800 – 36.800 Ft
Ezen munkadíj kategória elsőre soknak tűnhet, de sajnos vannak olyan mosógépek, melyeket darabokra kell szedni ahhoz, hogy csapágy szettet lehessen cserélni bennük. Ehhez sok idő, fizikai munka, és szaktudás szükséges. Olykor gépműhelybe is kell szállítani a mosó üstöt, mert csak ott van megfelelő felszerelés a súlyosan megrongálódott csapágyak eltávolításához. Ezek indokolják a magas mosógép szerelői költséget.

Elektromos üzembe helyezés: egy készülék 13.800 Ft, két készülék 16.800 Ft, kettőnél több gép esetén 16.800 Ft+8.800 Ft/db (a harmadik eszköztől)

Hűtőgép szerelési árak

A hűtőgép szerelő telefonon tájékoztatja Önt a munkadíjakról és a vállalt márkákról is.

A feltüntetett árak kizárólag a munkadíjakat jelentik és nem tartalmazzák a javításhoz szükséges alkatrészek, illetve üzembe helyezéshez felhasznált segédanyagok, mint például a bekötőkábel árát.

Ha Ön egy korrekt, megbízható szerelőt keres, aki megjavítja háztartási gépét, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és hívjon minket Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig!


A szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.

Márkák, melyek javítását vállaljuk: AEG, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Energomat, Fagor, Gorenje, Ignis, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Teka, Whirlpool, Zanussi


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!