Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Siemens mosogatógép szerviz szerelő

Siemens mosogatógép szerviz és szerelő

Siemens mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Siemens mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Siemens mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Siemens mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Siemens mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Siemens mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Siemens mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Siemens márka történelme

A Siemens egy német háztartási gépeket gyártó vállalat, akik az 1800-as évek közepén kezdték tevékenységüket, noha ekkor még egészen más szegmensben. Az 1900-as évek elejétől azonban módosítottak célkitűzéseiken, és porszívóikkal betörtek az otthoni kisgépek piacára.

A Siemens-t már ekkor is a folyamatos fejlődés, az újdonságok irányába történő nyitás hajtotta, éppen ezért 1923-ban piacra dobták első rádiójukat, majd három évvel később az első villanytűzhelyüket is, amit 1928-ban az első mosógép, majd meglepően korán, 1964-ben az első mosogatógép követett. A Siemens már ekkor hosszútávon és nagyban gondolkodott, így a piacon elsőként rozsdamentes acélból készült alkatrészekkel vértezték fel mosogatógépeiket annak érdekében, hogy garantálják a hosszú élettartamot. Innovatív hozzáállásukat és folyamatos fejlődésüket a későbbi évtizedekben is megtartották, ezáltal 2010-ben világrekordot is döntöttek az ecoStar 2-es mosogatógépükkel, ami képes volt mindössze 7 liter vízzel megtisztítani az edényeket, ami közel a fele volt az akkori konkurensek teljesítményének.

A Siemens mindmáig az élen jár a takarékos technológiák alkalmazásában, de nagy gondot fordítanak arra is, hogy a modern megjelenés mellett magas minőséget garantáljanak vásárlóik számára.


Olvasson a Siemens mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Siemens mosogatógépek általános leírása

A Siemens mosogatógép már régóta működik mindenhol, ahol ezt a szerkezetet építették be a konyhába. Nagyon strapabíró, egyszerűen használható mindenki számára. Manapság az inverter motorokkal gyártott modellekkel előfordul, hogy csak néhány évig működnek, de ez szerintem megfelelő odafigyeléssel történő használattal némileg kitolható. Mindenképpen ügyelni kell arra, hogy ne tegyünk olyan edényeket a gépbe, amin szilárd étel maradékok vannak.


Ajtóhúzó kötél szakadás

Minden mosogatógép ajtaját a csukott állapot felé húzza valamilyen megoldás. Sok esetben ezt két oldalon, erős rugóval kombinált műszálas kötéllel oldják meg a tervezők. Sajnos néhány év használat után előfordulhat, hogy a 2014 után gyártott Siemens mosogatógépek legtöbb típusába szerelt húzókötél elszakad, illetve azt, a rugóval összekötő műanyag elem eltörik. Ilyenkor lecsapódik az ajtó, ha nem tartjuk meg a kezünkkel, amikor kinyitjuk. A lábszárunkat is megütheti, ezért érdemes mindig kézben tartani az ajtót a nyitás során, egészen a vízszintes, teljesen nyitott állapot eléréséig.

Amikor az említett, két oldali kötél valamelyike elszakad, akkor az ajtó nem marad meg félig nyitott állapotban a megszokott módon, ezért csak vízszintesen nyitott helyzetben tarthatjuk. Ha viszont szerencsénk van, és a kötél végén lévő műanyag elem nem úgy fordult a szakadás során, hogy megakadályozza az ajtó záródását, akkor be tudjuk csukni azt, és így még lehet használni a készüléket. Fontos azonban tudni, hogy ez balesetveszélyes, hiszen ha megfeledkezünk a problémáról, akkor sérüléseket is szerezhetünk, főleg egy nehéz bútorelőlappal szerelt, beépített gép esetében.

Szinte minden esetben a kettőből csak az egyik kötél szakad el, de mivel amúgy is csak párban lehet rendelni, ezért én mindkettőt cserélni szoktam, így biztosítva a tartósabb működést. Egyébként az új, gyári alkatrész már egy módosított változat, ami szerintem tartósabb, mint a gyártás során alkalmazott darab. Az említett hibás tartozékot cserélni kell, és fontos, hogy a feladat elvégzését szakemberre bízzuk, mert a helytelen szervizelés további meghibásodást okozhat.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!