Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Electrolux mosogatógép szerviz szerelő

Electrolux mosogatógép szerviz

Electrolux mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Electrolux mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Electrolux mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Electrolux mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az Electrolux mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Electrolux mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az Electrolux mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Electrolux márka történelme

Az Electrolux már több mint egy évszázada van jelen a háztartási gépek piacán, és a hosszú évtizedek alatt mindvégig a kimagasló minőség, valamint az innovatív technológiai újítások jellemezték őket. Ennek köszönhetően ma már mintegy 150 országban vannak jelen a professzionális fogyasztók igényeihez igazított, gyakran futurisztikus megjelenésű termékeikkel, melyek egytől-egyig kimagasló minőséget garantálnak.

Az Electrolux egyik sajátossága, hogy minden újdonságánál igyekszik figyelembe venni a felhasználók által támasztott igényeket mind a minőség, mind a funkcionalitás, mind a kényelem tekintetében. Bár a gyártó volt a világon az első, aki megalkotta az elektromos porszívót, az évtizedek során páratlanul sok innovatív újdonságot dobtak még piacra, melyekkel többek között a mosogatógépeket is forradalmasították, de szinte minden háztartási géphez hozzátettek valami újítást az évek alatt.

A nevük alatt megjelenő termékekről a vásárlók tudják, hogy garantált minőséget, modern technológiákat és innovatív újdonságokat kapnak a pénzükért cserébe, de az Electrolux egyike azon háztartási-gép gyártóknak, akik kimagasló figyelmet fordítanak a dizájn mellett a környezetbarát megoldásokra is.


Olvasson az Electrolux mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Electrolux mosogatógépekről nagy általánosságban

Az Electrolux mosogatógép esztétikus kialakításának, és a márkáról kialakult általános véleménynek köszönhetően sok háztartásban megtalálható. Érdekes, hogy a 60 centis verzió az, ami a legtöbb helyen beépítésre került, pedig kapható a 45 centis változat is, igaz nem olyan széles választékban. Alapvetően ez egy tartós szerkezet. Egyes régebbi modelleknél a felső szóró karhoz vezető cső szivárgása okoz problémát, a 2013, 2014 körül gyártott kiadásban pedig a vízszint szabályzó dugulása miatt kell szerelőt hívni, de ezt orvosolta a gyártó egy módosított vízszint szabályzó kiadásával.


Az alsó szórókarral kapcsolatos probléma

A 2015 előtt gyártott Electrolux mosogatógépek szinte mindegyik típusánál előforduló probléma, hogy a lenyíló ajtó alól, a program futása közben, lüktető ütemben szivárog a víz. Ez a teljesen beépíthető, és a félig beépíthető verzióknál is könnyen észrevehető, mert ugyan a bútorelőlap eltakarja a szivárgás pontos forrását, de a padlón megjelenő víztócsa árulkodik a rendellenességről. A szabadon álló kiadásnál ez általában nem ennyire látványos. Csak annyit vehetünk észre, hogy a gép alól folyik a víz. Néha az is előfordul, hogy leáll a program, és folyamatos ürítés közben hibát jelez a mosogatógép.

A lüktető vízszivárgás szinte mindig az alsó szórókar hibája, legyen az hagyományos, vagy szatellites. Egész pontosan arról van szó, hogy az egy alsó, és egy felső darabból összeragasztott szórókar, az összeillesztésnél szétnyílik. Emiatt az áramló víz, a forgásban lévő szórókarból, a mosogatógép ajtaja alá spriccel. Ennek következményét láthatjuk kívülről.

A szórókar cseréjével megszüntethető a jelenség. Ehhez a művelethez általában még szakemberre sincs szükség, persze először az alkatrészt is be kell szereznie valakinek. A hibás alsó szórókar, egy mérsékelt rántással, felfelé eltávolítható, az újat pedig csak lefelé nyomva, be kell pattintani a helyére. Azonban ha nem vagyunk biztosak abban, hogy valóban a leírtak miatt folyik a víz a készülékből, akkor javasolt a mosogatógép szerelő segítségét kérni. Az illető szerelő nagy valószínűséggel meg tudja állapítani a szivárgás pontos okát, és ki tudja cserélni az esetlegesen szükséges alkatrészt.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!