Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Sütő szerelő és szerviz

Márka független elektromos sütő szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az eddig megszokottnál sokkal több ideig kell sütni az ételt?
  • Nem melegszik fel a sütő, de a működést jelző lámpa világít?
  • Szúrós szagú füst jelenik meg sütés közben, vagy égett szagot érez?
  • Ha bekapcsolja a sütőt, az lecsapja a biztosítékot?
  • Percek alatt megég a süti teteje, de az alja nyers marad?

Elektromos sütő szerelőt keres?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Sütő Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

2001 óta foglalkozunk sütők, tűzhelyek szerelésével és javításával. Ez idő alatt minden létező márkával, és azok összes típusának szerelésével szerzett sokrétű tapasztalatok garantálják, hogy az Ön készülékét is a mi szervizünk tudja gyorsan és szakszerűen javítani.

Sütő szerelőnk az ígért kiszállási időpontban fog csengetni,
készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre,
garanciát vállal az elvégzett munkára.

Szervizünk fennállása óta hosszú távra tervez, ezért Ügyfeleinkkel olyan bizalmi kapcsolatot igyekszünk kiépíteni, hogy egyrészt az elvégzett munkánkkal minden tekintetben elégedettek legyenek, másrészt ha később más háztartási készülékük romlik el, akkor is minket hívjanak. Bővebben olvashat cégünkről a magunkról oldalon is.

Ha Ön egy régóta stabilan működő sütő szervizet keres, és azt szeretné, hogy egy megbízható, szakmailag felkészült sütőszerelő javítsa meg az elromlott gépet, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és hívjon minket!


A sütő szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.

Sütő márkák, melyek javítását vállaljuk: AEG, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Fagor, Gorenje, Indesit, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Teka, Whirlpool, Zanussi


Megrendelőink véleményei

Mihlic Éva

Egy 8 éves IKEÁs sütő meghibásodása miatt kerestem szakembert – kedves, segítőkész, pontos, hatékony, a telefonon beazonosított meghibásodás és az ez alapján becsült ár betartása – csak ajánlani tudom, köszönöm szépen a gyors segítséget!

Tóth Krisztina

8 óra után telefonàltam,9.50-kor itt volt a Szerelő Úr. Pillanatok alatt rájött a hibára, cserélte a kapcsolót. A sütő működik! Nagyon boldog vagyok.

Tóth Miklós

Korrekt kommunikáció és szolgáltatás. A sütő a szakszerű javításnak köszönhetően meggyógyult. A kolléga folyamatosan maszkot viselt, ami a jelen körülmények között külön is értékelendő figyelmesség! Jó szívvel tudom ajánlani.

Bugovics Ildikó

Pont mint a nevük, sőt még annál is jobb! A sütőmmel kapcsolatos problémán a márkaszervíz egy hónapot ült, majd kijelentette, h nincs alkatrész, nem is lesz, és törölték a hibabejelentést. Mindezt karácsony előtt tíz nappal. Mivel nincs karácsony sütő nélkül, nálunk legalább is, találtam ezt a szervízt. Néhány napon belül megvolt a márkaszervíz szerint nem beszerezhető alkatrész, ráadásul jóval olcsóbban, mint ahogy azok ígérték. Jött a szerelő, orvosolta a hibát és “megmentette a karácsonyt”! 😀


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!