Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Ariston mosogatógép szerviz szerelő

Ariston mosogatógép szerviz

Ariston mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Ariston mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Ariston mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Ariston mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az Ariston mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Ariston mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az Ariston mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Schütt Mónika

Az első telefonbeszélgetéstől kezdve a fizetésig teljesen meg voltam elégedve. A hibabejelentést követően már másnap kint volt nálunk a szerelő, és profi módon végezte el a munkát. Csak ajánlani tudom. Nálunk a mosogatógéppel /Ariston/ volt a probléma.


Ariston márka történelme

Az Ariston jelenleg Olaszország legnépszerűbb háztartási kisgépeket gyártó vállalataként egykoron vízmelegítők és fűtési rendszerek megalkotásával indította pályafutását, de a folyamatos terjeszkedés és a brand globalizálódása után ma már nagyon jó hírnevet szereztek maguknak többek között a mosógépek és a mosogatógépek piacán is.

Mindez nem véletlen, hiszen 45 éves története során Európa egyik legnagyobb háztartási eszközökre szakosodott vállalata folyamatosan az innovációra, az állandó előremutatásra, valamint a kimagasló minőségű, tipikusan olaszos megjelenésre építette sikerét. Az Ariston mindeközben komoly figyelmet fordított arra már a kilencvenes évektől – akkor kezdődött a globalizáció első hulláma –, hogy az általuk elképzelt jövőkép fenntartható legyen, ezáltal az Európai Unió környezeti előírásainak mind megfelel a gyártó. Mindezen felül komoly erőfeszítéseket tesznek a víz- és energiahasználat folyamatos csökkentésére, ami főként egy mosogatógép esetén rendkívül fontos törekvés.

A manufaktúra célja mindemellett, hogy kényelmet hozzanak otthonunkba, amit minőségi, megbízható és mutatós háztartási gépekkel igyekeznek megvalósítani. Az Ariston termékeit éppen ezért a legmodernebb technológiákkal és a legjobb minőségű alapanyagokból alkották meg, méghozzá több évtizedes szakértelemmel a háttérben.


Olvasson az Ariston mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Ariston mosogatógépekről néhány mondatban

Nem sok konyhában van már Ariston mosogatógép. Szinte mindegyik, amivel szerelőként találkozom, elmúlt már nyolc-tíz éves. Megbízható készüléknek mondható, de kissé hangos működéssel bír. Egyszerű szerkezetű viszonylag olcsó gépről van szó, aminek az alkatrész ellátása is megoldott. Jellemző hibája a keringető szivattyú szivárgása. Sajnos néha előfordul, hogy ez nagyobb problémát is okoz, és ez költségesebb javítást eredményez.


Az ajtózár meghibásodása

Megközelítőleg a kétezres évek elejétől kezdve, majd minden Ariston mosogatógép típust az illusztrációs képen látható, vagy az azzal szinte teljesen megegyező szerkezetű ajtózárral szereltek össze. Ez a műanyag alkatrész alapvetően egy mechanikus szerkezet, ami közvetlenül a beleépített elektromos mikrokapcsolót működteti amikor kinyitjuk, vagy becsukjuk a mosogatógép ajtaját. Azt a célt szolgálja, hogy csak csukott ajtónál indulhasson el a mosogatási program. A szóban forgó ajtózárnak van egy nem túl gyakran jelentkező, de jellemző hibája, amiről a következőkben részletesen fogok írni.

Aki a jelzett mosogatógép fajtát használja, az esetenként tapasztalhat egy hangos, pattanás szerű hangot, ami leggyakrabban az ajtó becsukásánál szokott előfordulni. Ez a pattanás, általában az ajtózár nyelvét feszesen tartó rugó törését, vagy az ajtót csukott állapotba visszahúzó szerkezet meghibásodását jelzi egy tapasztalt szakember számára. Persze aki nem szereli, csak használja a mosogatógépet, annak nem nyilvánvaló a jelenség pontos oka, és a megoldás sem. Érdekességként ismertetem azokat a jellemzőket, amikből feltételezhető az elsőként említett ajtózár probléma.

Ha az ajtózár rugója eltörik, akkor azoknál a verzióknál, melyeknél elektronikusan lehet programot választani, elsőként azt vehetjük észre, hogy látszólag nem reagál a készülék a programválasztó-gomb megnyomására. Illetve hallhatjuk a megszokott csipogást minden gombnyomásra, de a programokat jelző ledfény egyhelyben marad. A másik jellemző dolog, hogy az ajtó teljes becsukásakor, nem halljuk az ajtózár megszokott, kattanó hangját, és az ajtó sem rögzül a zárt állapotban. A mechanikus programkapcsolóval ellátott verziójú készülékek programja, nyitott ajtó mellett is elindulhat.

A fent leírt jelenségek valószínűsítik az ajtózár meghibásodását. Sajnos ez az alkatrész, szakszerű módon nem javítható, ezért mindenképpen cserélni kell. Ezt a feladatot olyan mosogatógép szerelőre bízzuk, aki vélhetően rendelkezik az ezekhez szükséges elméleti, és gyakorlati ismeretekkel is! Hozzáértés nélkül nem érdemes nekikezdeni a készülék szétszerelésének, mert az a mosogatógépben más egyéb rendellenes működést, illetve személyi sérüléseket is okozhat.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!