Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Beko mosógép szerviz szerelő

Beko mosógép szerviz

Beko mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Beko mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Beko mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Beko mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Beko mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com AEG mosógép szerviz szolgáltatását!

A Beko mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Beko márka történelme

A Beko története az 1950-es évek Törökországába nyúlik vissza, de a gyártó évtizedekig egészen más területen mozgott, mígnem a nyolcvanas évek végén, sok-sok átalakulás után belekezdtek a háztartási gépek készítésébe, amivel az volt a céljuk, hogy olcsó, ámde minőségi termékeket biztosítsanak a vásárlók számára.

Törekvéseik csakhamar meg is hozták az eredményt, hiszen a Beko az 1990-es években exporttermékként már eljutott az európai és a tengerentúli piacokra is, így már nemcsak Törökország határain belül, hanem a világ más részén is megjelent a gyártó neve a boltok polcain. Ez nem volt véletlen, hiszen a Beko-t már a kezdetektől arra tervezték, hogy világmárkává nője ki magát, így háztartási kis- és nagygépeik ma már a világ minden táján, több mint 100 országban, köztük Magyarországon is ismertek.

A Beko bár nem a prémium minőségéről ismert, ellenben termékeik könnyedén fel tudják venni a versenyt a nevesebb nyugati vagy ázsiai gyártók háztartási gépeivel. Különösen kedveltek a cég kisebb termékei, valamint automata mosógépei az emberek körében, aminek jelentőségét jól mutatja, hogy ma más minden második másodpercben eladnak valahol a világon egy Beko márkanévvel ellátott masinát.


Olvasson a Beko mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Beko mosógépekről általában

A Beko mosógép jó választás lehet azok számára, akik nem szeretnének túl sokat költeni. A márka még nem annyira ismert, és elterjedt, de viszonylag alacsony ára miatt több háztartásban is megtalálható. Egyszerű szerkezetű, és könnyen kezelhető mosógép. Beko mosógép szerelőként azt gondolom, hogy amire egy átlagos magyar háztartásban szükség van, azt tudja teljesíteni ez a készülék. Tartósságát tekintve az árához képest elfogadhatónak mondható.


Az E6 hibajelzés ismertetése

Mint ahogy minden szénkefés motorral gyártott mosógépnél, úgy a Beko márka több típusánál is előfordulhat az a jelenség, hogy a mosási ciklusban, amikor lassú fordulaton kezd el működni a motor, az hirtelen felpörög. Ennek kíséretében nagyokat ugrik a készülék, mert a vizes ruha súlya ilyenkor még nincs kiegyenlítve a forgódob teljes belső felületén. Szerencsésebb esetben ezek elmaradnak, és el sem indul a dobforgás, vagy csak a centrifugázás nem történik meg. Leggyakrabban az E6 hibával áll le a program, ha az előbb leírtakat tapasztaljuk. Az okokat tekintve többféle probléma is elképzelhető.

Legtöbb esetben a szénkefés mosómotor meghibásodása okozza az említett hibajelzést. Azonban az is lehetséges, hogy a vezérlőelektronika, és a motor közötti elektromos kapcsolat nem megfelelő. Néha maga a vezérlés az ami a hibát előidézi, de ez nem jellemző. Az első két esetben valószínűleg még megéri kijavítani a hibát. Az elektronika esetleges cseréjénél, a magas költség miatt már mérlegelni kell, mert ez akár a mosógép pillanatnyi értékét is meghaladhatja.

Természetesen a rendellenesség forrásának pontos meghatározását csak a helyszíni hibamegállapítás során lehet elvégezni. Ezt a feladatot mindenképpen bízzuk hozzáértő, és kellő tapasztalattal rendelkező mosógép szerelőre! Ezen tulajdonságok nélkül áramütést, vagy más, fizikai sérülést is szenvedhet az illető, aki megbontja a gépet. Nem beszélve arról, hogy további meghibásodások, és ezáltal további költségek is felmerülhetnek, a szakszerűtlen szerelés miatt.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!