Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Bosch mosógép szerviz szerelő

Bosch mosógép szerviz

Bosch mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Bosch mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Bosch mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Bosch mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Bosch mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Bosch mosógép szerviz szolgáltatását!

A Bosch mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Fodor Beáta

Bosch mosógép- és mosogatógép javítása miatt hívtam. Profi, szervezett, gyors munka, kiváló szakember. Korrekt ár. Jött, amikor megígérte. Ajánlom mindenkinek. Ajánlom másoknak is..


Bosch márka történelme

A Bosch egy 125 évvel ezelőtt megalapított vállalat, amelynek gyökerei az autóiparban keresendők, de a gazdasági világválság hatására jelentősen megváltozott a cég profilja, ezáltal 1933-ban bemutatják első háztartási készüléküket, egy elektromos hűtőszekrényt, amivel egy teljesen új sikertörténet kezdődik a gyártó életében.

A Bosch ugyanis ezt követően elképesztő sikertörténetet írt le, ezáltal 1958-ban például elindult az első mosógépek gyártása, amit a későbbiekben több alkalommal is forradalmasítani tudtak. A hetvenes években a Bosch például az elsők között olvasztja össze a mosó- és szárítógépeket, a kilencvenes évek elején elsőként indítanak átfogó környezetvédelmi programot, de innovatív fejlesztéseik napjainkban is aktuálisak, ezáltal modern mosógépeik például egyedülálló precíziós technikát alkalmaznak a mosószerek automatikus adagolására.

A Bosch természetesen más háztartási kisgépek esetében is hasonlóan innovatív megoldásokat álmodott meg az évtizedek során, így időközben vezető európai márkává léptek elő. A német gyártó célja, hogy a kompromisszummentes minőség mellett maximális megbízhatóságot és páratlan kényelmet garantáljanak a vásárlók számára, méghozzá a legmodernebb technológiák alkalmazása mellett.


Olvasson a Bosch mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Bosch mosógépekről nagy vonalakban…

A Bosch mosógép a márkanév miatt nagyon kedvelt, de az átlaghoz képest kicsit magasabb ára miatt nem annyira elterjedt nálunk magyaroknál. Meghibásodás esetén a magas alkatrész árak miatt, általában többe kerül a javítás mint az olcsóbb márkáknál, de hozzá kell tenni, hogy kicsit tartósabbak is ezeknél. Főleg a régebbi típusok amik sokáig mennek hiba nélkül. Az újabbakról nincs sok szerelési tapasztalat, valószínűleg azért mert kevesebbet vesznek belőle.

A régebbi mosógépeknél előforduló legjellemzőbb hiba amivel a Bosch mosógép szerelő találkozik, az a mosó motor szénkeféjének kopása. Persze ez nem a rossz minőség miatt következik be, hanem a tíz, tizenöt évnyi használat okozza. Nagyon ritkán megy tönkre a csapágyazás, és inkább a felül töltős modelleknél.

Az újabb, elöl töltős mosógépeknél több esetben is megtörténik, hogy a forgó dob leszakad a felfüggesztéséről. Persze nem tudni, hogy ez a hiba a gyenge anyagminőség, vagy az állandó túlterhelés miatt következik be. Ez azért is jelentős probléma, mert szinte mindig ragasztott, nem bontható üsttel van szerelve a készülék, ami azt eredményezi, hogy komplett mosó üstöt kell cserélni.

Ez a mosógép értékéhez képest magas javítási költséget jelent, amit kevesen fordítanak rá a készülékre. Említésre méltó még a régi gépeknél meghibásodó fűtőtest, de ez szinte mindig csak azokban a lakásokban derül ki, ahol érintésvédelmi relé van felszerelve. Természetesen a mosógépbe kerülő idegen tárgyak itt is több esetben okoznak problémát.

Alapvetően a Bosch mosógép szerelő véleménye az, hogy ez a márka megbízható, tartós, de az átlagnál magasabb alkatrész ár miatt a javítási költség is több lesz mint az olcsóbb márkáknál.


A mosó motor szénkeféinek kopása

Alapvetően a Bosch mosógépekkel nincs túl sok probléma, persze a sok éves szerelői munkám során többféle hibával is találkoztam ennél a márkánál is. Ezek közül az egyik, ami talán a legjellemzőbb a 2010 előtt gyártott típusoknál, mint például a maxx6, az a mosó motor szénkeféinek kopása. Ez nem a rossz minőség miatt következik be, hanem a sok-sok lefutott program miatti elhasználódás okozza. A hetente egy-két alkalommal használt gépeknél akár tíz évnél is több idő telik el, mire az említett hiba jelentkezik. Ahol azonban naponta akár két adag ruhát is mosnak, ez az idő sokkal kevesebb is lehet.

Ha a mosó motor szénkeféje elkopik, akkor nincs semmi, ami az elektromos feszültséget továbbítsa a forgórészre. Ennek következménye az, hogy a program futása közben, nem forgatja meg a mosó dobot sem, amiben a szennyes ruhák vannak. Néha az tapasztalható, hogy a mosási szakaszban, amikor lassan forog a dob, hirtelen magas fordulaton kezd el pörögni egy-két másodpercig. Ha ezen jelenségek valamelyike figyelhető meg, akkor javasolt megkeresni a szervizt, mert ilyenkor már szükséges a javítás. Szélsőséges esetben, ha tovább használjuk a gépet, akkor a motor túlmelegedhet, ami egyéb károsodást is okozhat. Ez további szerelést tesz szükségessé, ami plusz költséget jelent.

Általánosságban elmondható, hogy a szóban forgó probléma elhárítása nem túl költséges, és egy gyakorlott mosógépszerelő számára nem sok időt vesz igénybe. Azonban fontos tudni, hogy a mosódob forgásának hiányát néha más rendellenesség is okozhatja. Ezért a hiba okának pontos meghatározását, és a javítás elvégzését, ajánlott egy tapasztalt szerelőre bízni. Sajnos időnként azzal szembesülök, hogy valaki szakértelem nélkül próbálja megszüntetni a hibát, és az eredetinél nagyobb bajt csinál. Ez senkinek sem jó, ezért szerintem jobb, ha inkább egy hozzáértőre bízzuk a feladatot.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!