Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Zanussi mosógép szerviz szerelő

Zanussi mosógép szerviz és szerelő

Zanussi mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Zanussi mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Zanussi mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Zanussi mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Zanussi mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Zanussi mosógép szerviz szolgáltatását!

A Zanussi mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Zanussi márka történelme

A Zanussi egy 1916-ban, Olaszországban alapított háztartási gépeket gyártó vállalat, melyet egy fiatal olasz vállalkozó, Antonio Zanussi hívott életre. Tevékenységi körük a kezdetekben a kályhákra korlátozódott, de csakhamar bővítettek gázsütőkkel és egyéb háztartási gépekkel, melyekre mindig is a kompakt kialakítás, a teljesítmény és a könnyed használat volt a jellemző.

A Zanussi az ötvenes-hatvanas évekre Európa egyik vezető háztartási kisgépeket gyártó vállalatává vált, így kínálatukban csakhamar megjelentek többek között a mosógépek is, amelyek már a kezdetektől rendelkeztek az imént felvázolt tulajdonságokkal. A Zanussi termékeit sokan azért szeretik, mert jó megjelenésük és minőségük mellett rendkívül könnyen és egyszerűen elvégzik feladatukat, méghozzá rendkívüli takarékosság mellett, amelyen túl termékeik garantálják azt, hogy akár a legkényesebb és legpiszkosabb ruhák is tökéletesen tisztává váljanak.

A Zanussi évek, sőt évtizedek óta nagy figyelmet fordít még arra, hogy mosógépeik nagyon széles programválasztékkal legyenek felvértezve a sokszínűség érdekében, ami mellett akár különálló, akár beépíthető típust választunk magunknak, az előkelő megjelenés minden esetben garantált lesz.


Olvasson a Zanussi mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Zanussi mosógépek rövid leírása

Zanussi mosógép ugyan ma is kapható, de szinte mindenhol csak hat évnél idősebbekkel találkozom, mint szerelő. Ez a márka is sok háztartásban jelen van, és régóta kiszolgálja a mosási igényeket. Viszonylag könnyen javítható, bár a tíz év feletti, elöl töltős típusok csapágy szett cseréje nagyon időigényes, és inkább fizikai munka, mint szakmai. Persze nem javaslom, hogy szaktudás nélkül ezt bárki is megpróbálja elvégezni.


A mosódobon belül lévő szűrő tisztítása

A ZWP 580, vagy a ZWY 180, de sok más típusú felültöltős, és néhány elöltöltős Zanussi mosógép szűrője a mosódobon belüli legnagyobb dobborda nyitása után lesz hozzáférhető. Mivel a szűrő nem a megszokott helyen, a készülék elülső oldalán alul helyezkedik el, ezért sokan nem is tudják, hogy létezik. Az Ő számukra írom ezt a cikket, mert a szűrő rendszeres ellenőrzése, és tisztítása ezeknél a gépeknél is ugyanolyan fontos. Van azonban néhány jelentős részlet, amikkel tisztában kell lennünk annak érdekében, hogy megelőzzük az esetleges meghibásodásokat, illetve fizikai sérüléseket.

Az illusztrációs képen látható, hogy hol található, és hogy hogyan férünk hozzá a szűrőhöz. A dobborda felnyitása után, a szűrő jobb oldala felől kell kiakasztani, majd balra felhajtani a rögzítő rudat. Ez után az alul, és felül, középen lévő füleket nyomjuk össze, miután kivehető lesz a szűrő. Talán kicsit bonyolultnak tűnhet, de ha látja az ember, akkor minden adja magát, és sokkal könnyebb. Távolítsuk el az esetleges szennyeződéseket, és idegen tárgyakat, mint például gomb, hajcsat, pénz, stb. Érdemes a szűrőt átmosni a vízcsap alatt, hogy a szöszök és lerakódások se maradjanak benne.

Tanácsos a szűrőházat is ellenőrizni, amiből a szűrőt kivettük, mert néha átjutnak rajta kisebb szilárd darabok, mint például flitterek, vagy gyöngyök, amik ha bejutnak az ürítő szivattyú lapátjaihoz, akkor megakadályozhatják annak működését. Ennek következtében a mosógép nem fogja kiüríteni az elhasznált vizet, és a probléma megszüntetéséhez mosógép szerelő segítségére lesz szükség, ami nem kívánt költséggel jár. Egy kis odafigyeléssel ez könnyen elkerülhető.

Ha minden tiszta, akkor helyezzük vissza a szűrőt a helyére. Legyünk körültekintőek, mert ha nem kerül pontosan a helyére, akkor beleakadhat a forgódob, ami a legtöbb esetben darabokra töri a szűrőt, de akár a forgódob, vagy a mosóüst károsodását is okozhatja. A kivételnél leírtakat kell követni visszafelé. A lényeg, hogy a két fül, és a rögzítő rúd is kattanással megy a helyére. Ha ez megvan, akkor ellenőrizzük, hogy biztosan nem mozdul e ki a szűrő, a szűrőházból. Ezek után hajtsuk vissza, és pattintsuk be a dobborda fedelét. A szűrő tisztítását elvégeztük, a mosógép használható.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!