Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Zanussi mosogatógép szerviz szerelő

Zanussi mosogatógép szerviz és szerelő

Zanussi mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Zanussi mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Zanussi mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Zanussi mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Zanussi mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Zanussi mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Zanussi mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Zanussi márka történelme

A Zanussi egy 1916-ban, Olaszországban alapított háztartási gépeket gyártó vállalat, melyet egy fiatal olasz vállalkozó, Antonio Zanussi hívott életre. Tevékenységi körük a kezdetekben a kályhákra korlátozódott, de csakhamar bővítettek gázsütőkkel és egyéb háztartási gépekkel, melyekre mindig is a kompakt kialakítás, a teljesítmény és a könnyed használat volt a jellemző.

A Zanussi az ötvenes-hatvanas évekre Európa egyik vezető háztartási kisgépeket gyártó vállalatává vált, így kínálatukban csakhamar megjelentek többek között a mosógépek is, amelyek már a kezdetektől rendelkeztek az imént felvázolt tulajdonságokkal. A Zanussi termékeit sokan azért szeretik, mert jó megjelenésük és minőségük mellett rendkívül könnyen és egyszerűen elvégzik feladatukat, méghozzá rendkívüli takarékosság mellett, amelyen túl termékeik garantálják azt, hogy akár a legkényesebb és legpiszkosabb ruhák is tökéletesen tisztává váljanak.

A Zanussi évek, sőt évtizedek óta nagy figyelmet fordít még arra, hogy mosógépeik nagyon széles programválasztékkal legyenek felvértezve a sokszínűség érdekében, ami mellett akár különálló, akár beépíthető típust választunk magunknak, az előkelő megjelenés minden esetben garantált lesz.


Olvasson a Zanussi mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Néhány általánosság a Zanussi mosogatógépekről

A Zanussi mosogatógép egy középkategóriás eszköz, aminek nagy hasznát vehetjük egy átlagos családban. A 60 centi széles verziót a nagyobb családoknak, míg a 45 centis kivitelt a kisebb létszámú famíliák számára javaslom. A 2012 előtt gyártott szélesebb készülékeknél tapasztalható, hogy az alsó szórókar az összeillesztés mentén szétnyílik, így egyrészt nem is mosogatja el megfelelően az alsó kosárban lévő edényeket, másrészt pedig vízfolyás jelenik meg a gép ajtaja alól. Ezt egyszerűen megoldhatjuk az alkatrész cseréjével, amihez még szerelő sem feltétlenül szükséges.


A ,60-as hiba bővebb leírása

A ,60 hiba alapvetően a fűtési időtúllépést jelenti. Az elektronika akkor tárolja el ezt a hibakódot, amikor valamilyen oknál fogva nem melegedett fel a víz a megadott időn belül akkor, amikor ennek a program szerint meg kellene történnie. A hibakód általában nem kerül kijelzésre a készüléket használó számára. Ezt a szerviz menübe belépve, a szerelő tudja kiolvasni a hibatárolóból. Több oka is lehet annak, hogy nem melegszik fel a víz. Az okoknak megfelelően más-más hibakód kerül tárolásra. ,60-as hiba esetében a fűtési áramkörben van probléma, azon belül is lehetséges több, eltérő rendellenesség.

Alapjában véve a ,60 hiba nem túl gyakori, de jellemzően a vezérlő elektronika, fűtés vezérlésének meghibásodása okozza. Jó hír, hogy ezt általában lehet javítani, és nem kell kicserélni az egész elektronikát. Így sokkal olcsóbb lesz a javítás is. A sok éves munkám során azonban találkoztam már fűtőtest hibával is. Ilyenkor sajnos a fűtőtestet szinte minden alkalommal cserélni kellett. Előfordult az is, hogy a vezérlő elektronika, és a fűtőtest közötti elektromos kapcsolatban volt meghibásodás. Ennek javítása is megoldható, és nem is túl költséges a megrendelő számára.

Ami nagyon fontos, hogy ha Ön a fűtés hiányát tapasztalja, vagy bármilyen rendellenességet észlel a mosogatógép működésében, akkor forduljon szakemberhez! Aki megfelelő szakmai tudás, és tapasztalat nélkül próbálja megjavítani a készüléket, az könnyen okozhat további meghibásodásokat, ami jelentősen megnövelheti a teljes javítás költségét. Ilyenkor már csak két választás marad. Egy új gép vásárlása, vagy a mosogatógép által biztosított kényelem nélkülözése.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!