Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Magunkról

Elektromos háztartásigép-szerviz, üzembe helyezés, javítás, szerelői garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén


A szerelő fotója marketing szöveggel, a magunkról oldalra.

A legjobbszerviz.com háztartásigép-szerviz, egy több mint tizenöt éve indított vállalkozás újjászületésének eredménye. Ez idő alatt széleskörű tapasztalatokat gyűjtöttünk az elektromos háztartási gép szerelés, és javítás területén, amiket igyekszünk úgy kamatoztatni, hogy el nyerhessük megrendelőink bizalmát. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink előre tervezhessék a javítás, szerelés költségét, elkerülve így a váratlan kiadásokat. Szerviz szerelő kollégánk minden esetben előre tájékoztatja önt a javítás, szerelés várható költségéről, így önnek lehetősége van mérlegelni az aktuális javítás, szerelés gazdaságosságát.

Bármilyen problémával is állunk szemben, igyekszünk megtalálni a megfelelő megoldást. Célunk, hogy hosszútávú, és folyamatosan bővülő kapcsolatokat építsünk ki jelenlegi, és leendő megrendelőinkkel. Ha az elromlott mosógéphez keres mosógép szerelő szakembert, vagy ha a felsorolt háztartási gépek valamelyikéhez van szüksége egy sokéves tapasztalattal rendelkező szerelőre, akkor nem kell tovább keresnie.

Cégünk, a legjobbszerviz.com nem kíván versenyezni az “olcsó” szerelőkkel, illetve szervizekkel, hiszen tudjuk, hogy mindig lesz olyan szerelő, vagy szerviz aki az olcsónál is olcsóbban vállal munkát. De gondoljunk csak bele, hogy általában mit kapunk a rendkívül alacsony árért ? Mindnyájan tudjuk, hogy az alacsony ár gyakran egyenesen arányos a minőséggel. Meggyőződésünk, hogy a szolgáltatás minősége az, ami mindenki számára a legfontosabb, ezért arra törekszünk, hogy a lehető legjobbat nyújtsuk ezen a téren.

Számunkra legfontosabb az udvariasság, és az, hogy megrendelőinknek a lehető legrövidebb ideig kelljen nélkülözniük azokat a készülékeket amik megkönnyítik a mindennapos házimunkát. Folyamatos szakmai tréninggel igyekszünk biztosítani, hogy az ön készüléke a legjobb szakember kezébe kerüljön.

Ha ön olyan szervizt keres ahol gyors megoldást találnak az elromlott készülék szakszerű javítására, ahol a szerelő udvarias, és szakmailag is felkészült, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és hívjon Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig!


A szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, valamint Gyálon, és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.

Márkák, melyek javítását vállaljuk:

AEG, Ardo, Ariston, Beko, Bosch, Candy, Daewoo, Electrolux, Energolux, Energomat, Fagor, Gorenje, Ignis, Indesit, LG, Miele, Pelgrim, Samsung, Siemens, Teka, Whirlpool, Zanussi, Zerowatt

Cég információk

Cégnév: Varga Antal E.V.
Székhely: 1188. Budapest Vasút u. 14/a
Adószám: 60563682-1-43
Nyilvántartási szám: 21493125
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-46845889 (Erste Bank Hungary Zrt.)

Weboldal tárhely szolgáltatójának adatai

Cégnév: Magyar Hosting Kft.
Székhely: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.
Adószám: 23495919-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-968314
Bankszámlaszám: 10701049-49390807-51100005 (CIB Bank Zrt.)


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!