Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

AEG mosógép szerviz szerelő

AEG mosógép szerviz

AEG mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az AEG mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható AEG mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, AEG mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az AEG mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com AEG mosógép szerviz szolgáltatását!

Az AEG mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Ondecs Éva

Pontos, korrekt , elfogadható áron dolgozik már amikor telefonon beszéltünk és elmondtam mi a probléma akkor mondta kb. mire számíthatok… …felültöltős AEG mosógépem újból használható :))
Ajánlom másoknak is..

Hansági Katalin

Felültöltős AEG mosógép immár másodjára szorult csapágycserére. (2018-ban is Antalt hívtam) Most is rövid időn belül jött, akkor, amikorra ígérte. Az egész szerelés fél órát vett igénybe. Csak ajánlani tudom!


AEG márka történelme

Az AEG a világ egyik legnagyobb és legismertebb háztartási gépeket gyártó vállalata, akik 1887 óta vannak jelen a piacon, és több mint egy évszázados múltjuk alatt gyakran törtek az élre innovatív technológiai újításaikkal és dizájnötleteikkel.

Az AEG egyike volt azoknak a gyártóknak, akik a történelem során először alkalmaztak egy dizájnert annak érdekében, hogy háztartási gépeik ne csak funkcionalitásuk tekintetében legyenek az élen, hanem a megjelenés terén is. A vállalat persze mindig az elsők között járt a technológiai fejlesztésekben! Ők alkották meg az első elektromos hajszárítót, a kompresszoros hűtőt, sőt a világ első automata mosógépe is az ő nevükhöz fűződik 1958-ból. Amikor másokat még csak a profit érdekelt, az AEG elsőként kezdett el foglalkozni a környezetvédelmi szempontokkal, ami mára minden egyes háztartási gépüknél alapvető kritérium, legyen szó akár energia-, akár vízfogyasztásról.

Az AEG persze nemcsak a múltban, hanem a jelenben is az élen jár, így rendszeres díjazottak a különféle expókon, miközben a gyártó készülékei egyre összetettebb feladatokra képesek, így például mosógépeikben gyapjú és selyem is mosható, illetve szárítható, főzőlapjaik pedig a professzionális készülékek technológiáival dolgoznak. Az AEG ma egyet jelent a német mérnöki munka magasiskolájával, valamint a dizájn és a precizitás összhangjával!


Olvasson az AEG mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az AEG mosógépekről általában

Az AEG mosógépek közepesen elterjedtnek mondható hazánkban. Árukat tekintve a felső közép kategóriába sorolható, megnyerő esztétikai, és műszaki jellemzői miatt közkedveltek. Szerelhetőség szempontjából megfelelőnek tartom, de csapágyszett cserénél alaposan szét kell szedni. Javításuk gyakran több szakértelmet kíván. Szerelőként a régebbi készülékeknél leggyakrabban fűtőtest, vagy ajtó kapcsoló hibával találkozom, az újabb mosógépeken előfordul a vezérlő elektronika hiba is.


Az E40-E41 hibajelzés leírása

Előfordulhat, hogy miután bepakoltuk a szennyes ruhákat, és indítanánk a programot, a masinánk nem indul el, mert úgy érzékeli, hogy nincs becsukva az ajtó. Ennek oka az is lehet, hogy tényleg nem csuktuk be a mosógép ajtaját, de egyebek mellett ajtózár hiba is okozhatja a problémát. AEG mosógépeknél a legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy a program indítását követően három kattanás hallható, ez után pedig E40 vagy E41 hibajelzéssel leáll a készülék. Kijelzős változat esetében ez látható, kijelző nélküli verzión pedig a hibakód szerinti led villogás tapasztalható.

Az említett hibakódoknak, az ajtózár meghibásodásán kívül más oka is lehet, például vezetékszakadás, vagy csatlakozási hiba, esetleg a vezérlő elektronikával is lehet baj. Fontos, hogy szakértelem hiányában senki ne álljon neki szétszedni a berendezést, mert könnyen lehet, hogy nagyobb bajt csinál. A pontos hibamegállapítást, és a javítást, mindig bízzuk inkább a mosógépszerelőre! Egy tapasztalt szerelő azonnal tudja, hogy mihez, és hogyan kell nyúlni. Az is lényeges, hogyha egyszer már szembesültünk a szóban forgó hibajelzéssel, akkor ne kísérletezzünk többször, mert az elektromos ajtózár hibája, a vezérlő elektronikát is tönkre teheti, ha több esetben is megpróbálják indítani a gépet. Az elektronika cseréje pedig nagyon költséges.

Érdekes, hogy néha az E40 hibakód kerül kijelzésre, vagy a hibatároló memóriába, pedig a valós problémának tulajdonképpen semmi köze az előzőekben leírtakhoz. Egy-egy esetben találkoztam már olyannal, hogy a fűtőtest rendellenessége idézte elő a hibajelzést. Ezért fontos a megfelelő szakember kiválasztása a javítás elvégzéséhez. Ugyanis ha csak magára a hibakód jelentésére összpontosítunk, az nem minden esetben ad pontos tájékoztatást a valós helyzetet illetően. Egy tapasztalt szerelő azonban tudja, hogy mit kell tenni, és ismeri az összefüggéseket is. Ezért csak azt az alkatrészt javítja, vagy cseréli, ami elromlott, és ezért lesz olcsóbb annál, mint aki csak sötétben tapogatózik, és azt is cseréli, aminek semmi baja.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!