Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Siemens mosógép szerviz szerelő

Siemens mosógép szerviz és szerelő

Siemens mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Siemens mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Siemens mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Siemens mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Siemens mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Siemens mosógép szerviz szolgáltatását!

A Siemens mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Siemens márka történelme

A Siemens egy az 1800-as évek közepén alapított német vállalat, amely az 1900-as évek elejétől foglalkozik háztartási gépek gyártásával, és mára a világ egyik legjelentősebb márkájának tekinthető a piacon.

A Siemens meglehetősen korán, már 1928-ban bemutatta a világ első dobos mosógépét, amely akkoriban óriási találmánynak számított, és a nagy népszerűség miatt csakhamar folytatták is fejlesztéseiket. 1985-ben a Siemens a világon elsőként dolgozta ki azt a technológiát, amely Aquastop név alatt páratlan biztonságot garantált mosógépeinek, amit később folyamatos innovatív újdonságok, modern dizájnmegoldások, valamint környezetvédelmi törekvések követtek. Utóbbinak köszönhetően a Siemens az egyik első volt a piacon, akik páratlanul alacsony víz- és energiafelhasználás mellett biztosították azt, hogy mosógépeik gyorsan és alaposan megtisztítsák ruháinkat a szennyeződésektől.

A Siemens neve mindmáig egyet jelent a kimagasló minőséggel és megbízhatósággal, amit a gyártó minden termékével a legmodernebb technológiák és a legjobb minőségű alapanyagok társaságában garantál, gyakran futurisztikus dizájn társaságában.


Olvasson a Siemens mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Siemens mosógépekről röviden

A Siemens mosógép egy valóban időt álló szerkezet, és esztétikailag is az elsők között szerepel. A precíz kivitelezésnek köszönhetően sokáig használható marad, ami nem utolsó szempont ha azt vesszük, hogy az ára a felső-közép kategóriába tartozik. A legtöbb helyen inkább csak az elöl ablakos modellel találkozom, de a felül töltős kivitelhez is kell néha szerelő. Mindkét variációnál csak a sok éves elhasználódás miatti problémákat kell javítani, mint például a motor szénkeféjének cseréjét.


Az E40-E41 hibajelzés leírása

Szinte mindegyik Siemens mosógép típus, amely szoftveresen programozott vezérlőelektronikával szabályozza a motor fordulatszámát, el van látva a túl nagy kiegyensúlyozatlanság elleni védelemmel. Ez érthetőbben fogalmazva azt jelenti, hogy ha a mosódobon belül nem rendeződnek el megfelelően a ruhák, és emiatt a súlyelosztás nem egyenletes, akkor a készülék vagy csökkenti a centrifuga fordulatszámát, vagy leállítja a programot. Erre azért van szükség, mert nagy fordulaton a mosóüst olyan mértékben kilengene, hogy az a mosógép károsodását okozná.

Ha azt érzékeli a vezérlés, hogy a súlyeloszlás nem megfelelő, akkor többször is újra indulhat a centrifugálási folyamat, ezzel javítva a ruhák egyenletesebb elosztását. Így a programidő természetesen megnövekszik. Ha leáll a program a szóban forgó probléma miatt, akkor típustól függően megjelenik az E32 vagy az F32 hibajelzés. Ilyenkor annyit tehetünk, hogy megvárjuk amig nyitható az ajtó, és hozzáteszünk, vagy elveszünk a ruhamennyiségből, és elindítunk egy centrifugálási programot. Legkönnyebben úgy kerülhetjük el a kiegyensúlyozatlanságot, ha együtt mossuk a kisebb, és a nagyobb ruhadarabokat. Kis szőnyeget, illetve nagyobb fürdőszobai kilépőt pedig ne tegyünk a mosógépbe, ha lehet!

Az E32 vagy az F32 hibát általában a fent leírtak okozzák, de néha motor, vagy akár vezérlőelektronika hiba miatt is előfordulhat. Ha az említett javaslatok mellett, vagy azok ellenére sem elfogadható a centrifugálás eredménye, vagy a hibakód valamelyike megjelenik a kijelzőn, akkor célszerű mosógép szerelő segítségét kérni. A hiba okának pontos megállapításához, és a mosógép javításának elvégzéséhez, mindenképpen azt javaslom, hogy forduljon szakemberhez!


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!