Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Indesit mosogatógép szerviz szerelő

Indesit mosogatógép szerviz

Indesit mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az Indesit mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Indesit mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Indesit mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az Indesit mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Indesit mosogatógép szerviz szolgáltatását!

Az Indesit mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Ribányi Pál

Pontos, korrekt, elfogadható áron dolgozik, Indesit mosogatógép hiba javítva. Ajánlom másoknak is.


Indesit márka történelme

Az Indesit egy olaszországi vállalat, akik 1975 óta – a Merloniból történt kiválást követően – Európa egyik legnagyobb háztartási kis- és nagygépeket gyártó márkájává nőtte ki magát, akiket már 1988-ban a kontinens negyedik legjelentősebbjeként tartottak számon.

Az Indesit márkanév alatt bár szinte minden háztartási gépet megtalálhatunk a konyhai apróságoktól kezdve, a tűzhelyekig bezárólag, de a legtöbben mégis mosó- és mosogatógépeikkel azonosítják a vállalatot. Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi termékük említésre sem méltó, lévén az Indesit mindig is kimagasló figyelmet fordított arra, hogy minden, ami a brand neve alatt megjelenik, az a legmagasabb minőséget produkálja, méghozzá modern megjelenés és elérhető ár társaságában.

A gyártó termékeit választók így biztosak lehetnek abban, hogy pénzükért cserébe egy minőségi és tartós géppel gyarapodhat otthonuk, amely mindezen felül még a takarékosság tekintetében sem vall kudarcot. Az Indesit éppen emiatt még ma is az egyik legnépszerűbb gyártó a háztartási gépek piacán, akik a minőség mellett nagy figyelmet fordítanak a környezetvédelemre, valamint vevőik elégedettségére egyaránt.


Olvasson az Indesit mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az Indesit mosogatógépek általános jellemzése

Az Indesit mosogatógép szintén nagyon népszerű a magyar háztartásokban, ami valószínűleg az ár/érték aránynak köszönhető. Alapvetően elmondható, hogy a régi típusok sokkal jobban bírták a használatot, mint az újabb társaik. Ez nem meglepő, hiszen ez a tapasztalat általánosan elmondható minden használati cikkről.

A nyolc év feletti készülékeknél leggyakrabban a keringető szivattyú-ház meghibásodásával találkozik a mosogatógép szerelő. Ennek cseréje nem túl költséges, és ha más probléma nem jelentkezik, akkor sok évig újra használható lesz az eszköz.Sajnos az Indesit mosogatógépeket úgy tervezték meg, hogy a keringető szivattyú tulajdonképpen az alsó burkolati tálcán áll, ami azért okozhat gondot, mert ha valahol folyik a rendszerből a víz, és az összegyűlik az előbb említett tálcában, akkor a keringető szivattyú kb. másfél centi vízben áll. Ez gyakran az alkatrész meghibásodását okozza, aminek cseréje már nem tartozik az olcsó javítások közé.

Időnként előforduló hiba még azoknál a típusoknál amiket úgynevezett cső-fűtőtesttel szereltek, a fűtőtest vízkövesedése, ami program közbeni leállást, hibaüzenetet okoz. Ez elkerülhető, ha a használó ügyel arra, hogy mindig legyen megfelelő só mennyiség a mosogatáshoz. Ne hagyjuk, hogy kiürüljön a sótartály, még akkor sem, ha több az egyben tablettát használunk. Ebben az esetben ugyan minimumra kell állítani a só tartályból adagolt sót, de mégis szükséges, hogy legyen benne. Nagyon új gépekkel nem is találkozik a mosogatógép szerelő, a legújabb is négy-öt éves.

Mind az idősebb, mind az újabb Indesit mosogatógépeknél előfordulnak a klasszikus esetek, például a vízszint szabályzási rendszer légcsapdájának elzsírosodása, és az idegen tárgyak bekerülése az ürítő szivattyú-házba. Míg az előző általában a beáramló víz túltöltődését okozza, az utóbbi, annak leürítését akadályozza meg. Ha valamilyen hibát észlel, és úgy gondolja hogy annak javítása szakembert igényel, akkor minden esetben bízza azt az Indesit mosogatógép szerelőre!


Az A10 hibajelzésről részletesen

Nem túl gyakran, de azért előfordul, hogy az Indesit mosogatógép A10 hibával leáll. Ez megtörténhet a program indításakor, vagy röviddel az után, de akár később, a mosogatási program futása közben is. A kijelzős készülékeken villogva jelenik meg az A10 jelzés. A kijelző nélküli típusoknál a hibakódnak megfelelő program led kombináció villog. Mivel a szóban forgó hibakód megjelenésének több oka is lehet, ezért a hiba megszüntetése is több féle módon történhet. Fontos azonban, hogy a javítást mindig képzett szerelőre bízzuk, a további problémák, és költségek elkerülése érdekében.

Alapvetően akkor jelez A10 hibát a mosogatógép, ha a fűtési áramkörben van valamilyen probléma. Nem egyszer találkoztam azzal a jelenséggel, hogy vagy egyáltalán nem, vagy túl kevés sót használtak a gépben, és e miatt elvízkövesedett a vizet melegítő csőfűtőtest. Ez annak túlmelegedését, és A10 hibajelzést eredményez. Ebben az esetben a fűtőtestet általában cserélni kell. Érdemes tehát körültekintőnek lenni a só adagolást illetően, mert jelentősen megnövelhető a fűtőtest élettartama, ha a bejövő víz keménységének megfelelően állítjuk be a só felhasználást.

Ezen kívül persze lehet más oka is az említett hibakód megjelenésének. Például egy nem megfelelő elektromos csatlakozás, vagy vezeték szakadás. Esetleg a fűtés vezérlés nem működik, amit szerencsére lehet cserélni, és a javítás költsége sem túl magas. Nem úgy, mint a vezérlő elektronika cseréje, ami jelentős kiadással jár, és ilyenkor mérlegelni kell, hogy megéri-e a ráfordítást, vagy inkább egy új készülék vásárlása az ésszerűbb megoldás. Persze nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni ha megáll a gépünk, mert a vezérlő elektronika ritkán hibásodik meg úgy, hogy cserélni kelljen.

Itt is megemlítem, hogy a pontos hibamegállapítás nagyon fontos, hiszen csak azt a részt kell javítani, vagy cserélni, ami a rendellenes működést okozza. Viszont ha valaki szakmai tudás, és tapasztalat nélkül próbálja megoldani a dolgot, akkor az könnyen okozhat további problémákat, amik megszüntetése plusz költséggel is jár. Ezért javaslom azt, hogy valódi szaktudással rendelkező szerelőre bízzuk a hiba okának megállapítását, valamint a mosogatógép a javítását is.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!