Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Whirlpool mosogatógép szerviz szerelő

Whirlpool mosogatógép szerviz és szerelő

Whirlpool mosogatógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Whirlpool mosogatógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Whirlpool mosogatógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosogatógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosogatógép szerelő által tapasztalt, Whirlpool mosogatógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Whirlpool mosogatógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Whirlpool mosogatógép szerviz szolgáltatását!

A Whirlpool mosogatógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Kuderna Varga Marika

A Whirlpool mosogatógépemet javította meg a napokban, meg voltam elégedve.


Whirlpool márka történelme

A Whirlpool egy amerikai háztartási gépeket gyártó vállalat, amelyet 1911-ben alapítottak. Azon kevés vállalat közé sorolhatók, akik a kezdetektől ezen a vonalon mozogtak – lévén villanymotoros mosógépek gyártásával kezdték történetüket – és mindmáig kitartottak emellett.

A Whirlpool több mint egy évszázados történetét tehát mindvégig meghatározták a vízzel működő háztartási gépek, így nagyon korán, az elsők között alkották meg mosogatógépeiket, amelyek már a kezdetektől nagy kapacitást, minőségi tisztítást és modern megjelenést garantáltak. Az évtizedeken át tartó folyamatos fejlesztés és innováció eredményeként mosogatógépeik egyre jobbá, kompaktabbá és hatékonyabbá váltak, a minőség mellett pedig takarékosságuk tekintetében vonultatták fel a legnagyobb előrelépést, ezáltal jelentéktelen mennyiségű vízzel és energiával is képesek megtisztítani edényeinket.

A Whirlpool mosogatógépei egytől-egyig tökéletesen megfelelnek a mai kor, valamint egy átlagos háztartás elvárásainak abban az esetben, ha egy elfogadható árú, magas minőséget kínáló és kiemelkedő teljesítményre képes eszközt keresünk otthonunkba.


Olvasson a Whirlpool mosogatógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Általános jellemzők a Whirlpool mosogatógépekről

A hazai háztartásokban talán a legtöbbször előforduló márka a Whirlpool mosogatógép. Ezért általában a szerelők, és mosogatógép szervizek is ezzel a fajtával találkoznak. A régebbi, nyolc évnél idősebb készülékek hibái alapvetően a számtalan használat miatti elhasználódásból ered. Mint például a felső kosár hátsó, két lyukú gumis csatlakozó konzoljából kikopik a tömítés, és a rendszerben keringő víz víznyomásának csökkenése miatt nem forognak megfelelően a szóró karok. Ezért az edények sok helyen ételmaradékosak maradnak. De sokszor előfordul a vízszint szabályzási rendszerének elzsírosodása is, ami megelőzhető a mosogatógép tisztító folyadék rendszeres használatával. Sajnos ezt kevesen használják, vagy nem is tudnak arról, hogy ilyen vegyszer létezik.

A szerelő gyakran találkozik a mosogatógép ürítési rendszerébe kerülő idegen tárgyakkal is, pl. fogpiszkáló, csontdarab, a poharakból letört üvegszilánk, stb. Ez a probléma is megelőzhető. Ügyeljünk arra, hogy ne kerüljön szilárd ételmaradék, vagy idegen tárgy a gépbe, valamint a szűrők tisztaságát is érdemes gyakran ellenőrizni.Az öt és tíz év közötti Whirlpool mosogatógépek olyan vízszint szabályzóval vannak szerelve, aminek membránja egy idő után megkeményedik, és ezért nem érzékeli megfelelően a vízszintet. Ez ürítési, vagy vízfelvételi hibajelzést eredményez, ami miatt megáll a program, és szükség lesz a mosogatógép szerviz segítségére. Az öt évnél fiatalabb gépek már optikai szabályzóval látták el, ami tartósabb ugyan, de ha vízköves, vagy túl zsíros lesz a felülete, akkor ugyancsak előjönnek az előbb említett hibajelzések.

A tíz évnél fiatalabb Whirlpool mosogatógépek nagyon jellemző problémája, a keringető szivattyú házba épített fűtőtest meghibásodás, illetve a keringető szivattyú hiba is. A gyártó mára már módosította, helyettesítette mindkét alkatrészt, ezért ha egyszer kicseréli őket a szerelő, akkor elvileg ezek már sokkal tartósabbak lesznek. Érdemes mosogatógép szerviz segítségét kérni ha valamilyen hibát tapasztal, és a javítást szerelőre bízni, már csak a szakszerű szerelés miatt is.


Az F8-E1 hibakód leírása

2010 után jelentek meg a boltokban a Whirlpool mosogatógépek újabb típusai, mint például az ADP 7546. Ebben, de több más verzióban is, a hagyományos membrános vízszintérzékelő helyett, már optikai szenzort épített be a gyártó. Ez az egység figyeli, hogy van-e víz a gépben, vagy nincs. Ezzel összefüggésben előfordul, hogy F8-E1 jelenik meg a kijelzőn, ami történhet a program későbbi szakaszában, de akár az indítást követően is. Ez a jelzés alapvetően víz kiürítési hibát jelent, de több oka is lehet az említett hibakód megjelenésének, így a megoldás is eltérő. Ezekről fogok most írni.

A hibaüzenet egyik indoka lehet az, ha az elhasznált víz nem ürül ki a gépből, a program szerint erre megadott időn belül. Általában ezt dugulás okozza, legtöbbször a mosogatószifon azon csonkjának elzáródása, amire a mosogatógép kifolyócsöve van csatlakoztatva. Ilyenkor érdemes átnézni ezt a részt, mert lehet, hogy egy kisebb takarítással meg lehet szüntetni a bajt, és még szerelőt sem kell hívni. Általános tévhit, hogy ha a kézi mosogatótálcából lefolyik a víz, akkor nem lehet dugulás, és a mosogatógépből is ki kell ürülnie a víznek. Ez azért nem mindig igaz, mert sok olyan szifon létezik, amiben el van különítve a két eszköznek kialakított járat. Ezért könnyen előfordulhat, hogy csak az egyik dugul el.

Az F8-E1 hibajelzés másik magyarázata lehet az, ha az optikai szenzoron valamilyen lerakódás keletkezik, és emiatt nem a valós helyzetet érzékeli. Leggyakrabban vízkőréteg alakul ki az optika felületén, de lehet zsíros, vagy más szennyeződés is. Ezt úgy ellenőrizhetjük, hogy kivesszük a gépből az alsó kosarat, amibe az edényeket szoktuk tenni, és a szűrőket, amik a kosár alatt vannak. Ha ez megvan, akkor látni fogjuk a vízgyűjtőt, és annak jobb oldalán az optikát, ami egy átlátszó műanyag koronghoz hasonlít, és van rajta három bütyök. Ha ezen azt látjuk, hogy nem tiszta, hanem valamilyen fehér, vagy zsíros szennyeződés van, akkor öntsünk egy kis ecetet a vízgyűjtőbe, amivel, egy fogkefe segítségével sikáljuk meg az optikát, és a bütykök közötti részt. Ha ezen kívül nincs más gond, akkor a tisztítás után újra működni fog a gép.

Abban az esetben, ha mindezek után sincs változás, és továbbra is megjelenik az F8-E1 a kijelzőn, akkor ki kell cserélni az optikai szenzort. Ezt a műveletet mindenképpen hozzáértő szerelőre bízzuk, mert az alkatrész cseréje során kárt okozhatunk az érzékelőben, vagy a készülék más részeiben. A javítás után, tesztprogram futtatása szükséges annak érdekében, hogy a vezérlő elektronika törölje a múltban eltárolt hibákat, újra kalibrálja az értékeket, és detektálja az esetlegesen fennálló problémákat. Szakértelem hiányában nem javaslok semmilyen tevékenységet a szerviz menüben.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!