Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Gorenje mosógép szerviz szerelő

Gorenje mosógép szerviz

Gorenje mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Gorenje mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Gorenje mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Gorenje mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Gorenje mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Gorenje mosógép szerviz szolgáltatását!

A Gorenje mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Gorenje márka történelme

Az 1950-ben alapított Gorenje Szlovénia legnagyobb háztartási gépeket gyártó vállalata, akik mára multinacionális céggé bővültek, és Európában a nyolc legnagyobb név között találhatók, ezáltal a kontinensen a piaci részesedésük mára meghaladta a 4 százalékot.

A társaság kezdetben mezőgazdasági gépeket gyártott, de a hatvanas években Szlovéniában elsőként indult meg mosógép- és hűtőszekrénygyártó üzemük, noha az évek során rengeteg különféle elektronikai terméket tűztek palettájukra az orvosi berendezésektől kezdve a televíziókig bezárólag, de büszkék arra, hogy a legtöbben még mindig a mosógépekkel azonosítják nevüket. Ennek az oka leginkább az, hogy a Gorenje a nyolcvanas évektől szinte csak háztartási gépeket gyárt, amelyek ma már az egész világon, így a tengerentúlon is kaphatók, és a márkát ismerők tisztában vannak vele, hogy a név egyet jelent a maximális minőséggel, az innovatív újdonságokkal, valamint az alacsony árkategóriával.

A Gorenje ugyanis mindig odafigyelt arra, hogy gyakran kreatív újdonságokkal, de úgy elégítse ki vásárlói igényeit, hogy közben a kimagasló minőség mellett odafigyel az árra és a dizájnra is. A szlovén gyártó főleg utóbbi terén óriási dolgokat tett már le az asztalra, sőt mi több, elsőként kezdtek el odafigyelni arra, hogy termékeik környezetbarát státuszt kaphassanak.


Olvasson a Gorenje mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Gorenje mosógépekről általánosságban

A Gorenje mosógép minden tekintetben kielégítő lehet, és megfelelhet a magasabb elvárásoknak is. Aránylag csendes, megjelenését tekintve is elfogadható. Többféle ruhatöltet kapacitással kapható, szerelőként én csak az elöl töltős típussal találkoztam, de létezik belőle felül töltős is. Ennél a márkánál is inkább csak a rengeteg használat miatti hibák jelentkeznek, mint például szénkefe kopás, vagy a lengés csillapítók gyengülése, ami azt eredményezi, hogy a gép jobban rázkódik a centrifugálásnál.


Az E40-E41 hibajelzés leírása

A Gorenje mosógépek több típusánál is találkoztam már azzal a problémával, hogy sok éves használat után a program indító startgomb beesik, és/vagy nem indítható vele a kiválasztott mosóprogram. Például a WS4300 is ilyen, melynek kezelő felülete látható az illusztrációs képen is. Egyébként ez a fajta mosógép szerintem egy kifejezetten tartós típus, és ritkán kell javítani, ezért szerencsésnek mondhatja magát az, akinek ilyen van. Visszatérve a témához, annak, hogy nem indul a program, természetesen más oka is lehet. Ezért a hiba pontos megállapításhoz kérje mosógép szerelő szakember segítségét!

Az említett hibajelenséget legtöbbször a kezelő gombok mögötti műanyag nyomólap, startgombhoz tartozó lamellájának törése idézi elő. Minden alkalommal, amikor megnyomjuk a startgombot, ez a lamella kis mértékben meghajlik oda-vissza. Ez egy idő után anyagfáradást, és ezért törést okoz. Mivel az évek során minden mosás indításához ezt a gombot kell használni, így ez gyakorlatilag elkerülhetetlen. Fontos, hogy ne próbálkozzunk a megszokottnál nagyobb erővel a gomb benyomásához, mert ez a gépben további fizikai sérülésekhez is vezethet.

A rendellenesség megszüntetéséhez a nyomólap cseréjére van szükség. Ehhez szét kell bontani az előlapot, amin a vezérlő elektronika is helyet kapott. A művelet elvégzéséhez szakértelemre, és a típus ismeretére van szükség. A további meghibásodások elkerülése érdekében senkinek nem javaslom, hogy ezek nélkül próbálja megjavítani a mosógépet.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!