Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

LG mosógép szerviz szerelő

LG mosógép szerviz

LG mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • Az LG mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható LG mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, LG mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott az LG mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com LG mosógép szerviz szolgáltatását!

Az LG mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Sári János

LG mosógép megállás miatt kerestem őket szerda reggel 9.19-kor… 13.00 kor kész volt a gép, úgy hogy az első beszélgetéskor csak jövő hétről beszéltünk, alkatrész hiány miatt. Hihetetlen volt.. Addig keresett-kutatott, amíg egy kollégájánál nem talált alkatrészt. Hívott hogy van alkatrész és jön megcsinálja.. 12. 40 kor a ház előtt állt. Mintha a sajátját csinálná… Korrekt, gyors, precíz. ilyen szakember kellene minden szakterületre. Köszönöm Antal!! Ha valakit hívni kell, tuti Őt fogom…


LG márka történelme

Az LG a világ szórakoztató elektronikai és háztartási gépeket gyártó vállalatai közül az egyik legnagyobbnak és legismertebbnek tekinthető. A dél-koreai céget 1957-ben hozták létre annak érdekében, hogy hazai alkatrészekből készítsenek olcsó és megbízható eszközöket az országban élőknek.

Az LG márkanév a Lucky és a Goldstar nevek összevonásából, illetve a két cég összeolvadásából született 1995-ben, avagy jóval a megalapítást követően. Bár egyszerű rádiógyártóként kezdték tevékenységüket, azonban miután multinacionális márkává váltak, és elsőként alapítottak dél-koreai gyártóként külföldi leányvállalatot, alaposan szélesítették kínálatukat, és számtalan divíziót hoztak létre, aminek hála külön részleg alatt készülhettek háztartási gépeik, amelyek között hűtőszekrényeket, porszívókat és mosógépeket is találhatunk. Az LG a nyolcvanas évek óta forgalmazza termékeit Európában, és számtalan innovatív ötletet valósítottak meg, így miközben ők készítették el a világ első koreai mosógépét, mindezen felül pár évvel ezelőtt ők alkották meg a világ első gőzmosógépét is.

Az LG mára az egyik legkedveltebb és legismertebb márkanévvé nőtte ki magát a háztartási gépek piacán, és folyamatos újdonságaikkal, valamint megbízható teljesítményükkel képesek tartani is ezt a pozíciójukat. Jellemzőjük, hogy bár magas minőséget kínálnak, megmaradnak elérhető áron, termékeik megjelenése pedig gyakran olyan előremutató, hogy azért nem egyszer nívós díjat is átvehettek már.


Olvasson az LG mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

Az LG mosógépek bemutatása nagy vonalakban

Manapság az LG mosógép első pillantásra legmeggyőzőbb tulajdonsága a modern, tetszetős külső. Látszik, hogy komoly tervezés áll a gyártás hátterében. Nem csak a fények, és kezelő gombok teszik csábítóvá, hanem a szín választék is. Választhatunk mintás bordót, pirosat, és a klasszikus szürkét, és fehéret is. Ez a márka is alkalmazza a direct drive technológiát, ami egyéb előnyök mellett nagyon csendessé teszi a gép működését. Általában a motor forgását figyelő hall szenzort, vagy dob csapágyat kell cserélni az újabb gépekben.


Az „LE” hibakódról részletesebben

Az LG, elsők között alkalmazta mosógépeiben a „direct drive” technológiát, ami közvetlen hajtást jelent. E miatt egyszerűbb lett a szerkezeti felépítés, mert a hagyományos motort, és az ékszíjas erőátvitelt, felváltotta egy közvetlenül a mosódob tengelyére épített inverteres motor. Ennek köszönhetően kisebb a meghibásodás esélye, és a működése is sokkal halkabb az elődjéhez képest. Azonban néha mégis előfordul, hogy „LE” hibajelzés látható a kijelzőn. A probléma oka legtöbbször az inverteres motor fordulatszámát ellenőrző szenzor rendellenes működése.

A hibaüzenetet megelőzően azt tapasztaljuk, hogy a mosási program futása közben a forgódob, amiben a ruhák vannak, nem fordul körbe, hanem csak egy-két centit mozog jobbra-balra. Ezt a jelenséget a megszokottnál hangosabb, búgó hang is kísérheti. Felül töltős mosógépeknél nem látunk bele a masinába, ezért csak a hang, de leginkább a kijelzőn megjelenő hibakód az, ami egyértelművé teszi, hogy valami gond van a működéssel. Ilyenkor sajnos csak annyit tehet a készüléket használó, hogy kikapcsolja a gépet, és a szűrőn keresztül leengedi a vizet, ami főleg az elöl töltős gépeknél szükséges azért, hogy nyitható legyen az ajtó. A ruhákat csak ezek után lehet kivenni. A javításhoz hívjon szakembert!

A hibás szenzort cserélni kell, amihez meg kell bontani az inverteres motort. Ennek elvégzése odafigyelést, és szakértelmet igényel. A hibás alkatrész cseréje nem túl költséges, de ha valaki szakértelem nélkül fog hozzá, akkor könnyen okozhat olyan problémát, ami a motor, vagy a vezérlő elektronika meghibásodásához vezethet. Ezek javítása nem olcsó. Ezért javaslom, hogy a szervizelést egy gondosan kiválasztott mosógépszerelőre bízzuk, aki tudja, mit csinál!


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!