Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Samsung mosógép szerviz szerelő

Samsung mosógép szerviz és szerelő

Samsung mosógép szerviz, szerelés, javítás, garanciával, 2001 óta Budapesten, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén

  • A Samsung mosógép szerelő az ígért időpontban fog csengetni
  • készséggel ad tájékoztatást az esetlegesen felmerülő kérdésekre
  • garanciát vállal az elvégzett munkára

Megbízható Samsung mosógép szerelőt keres valódi szaktudással?

Válassza a Legjobbszerviz.com – Mosógép Szerelő szolgáltatását!
Hibabejelentés munkanapokon, Hétfőtől – Péntekig 8-tól 16 óráig

Lejjebb görgetve további hasznos információkat talál a kiszállási területekről, a márka történelméről és a mosógép szerelő által tapasztalt, Samsung mosógépekre jellemző hibákról. A hibaleírásokban olyan javaslatokat is olvashat, amik segítenek megelőzni, vagy a hiba jellegétől függően megszüntetni a tárgyalt problémát.

Szeretne többet tudni a Legjobbszerviz.com-ról és Varga Antal háztartásigép-szerelőről?
Kattintson a magunkról oldalra, ahol bővebben is tájékozódhat a cég történelméről és az alapvető szemléletről!
A szerelő válaszol oldalon esetlegesen olvashat készülékének hibájáról és az azzal kapcsolatos szerelői véleményről.


Ha elromlott a Samsung mosógép és egy megbízható szerelőt keres a javításra, akkor válassza a Legjobbszerviz.com Samsung mosógép szerviz szolgáltatását!

A Samsung mosógép szerelő házhoz megy

Budapesten I. II. III. IV. V. VI. VII. VIII. IX. X. XI. XII. XIII. XIV. XV. XVI. XVII. XVIII. XIX. XX. XXI. XXII. XXIII. kerületben, Gyálon és Vecsésen, valamint Pest megye számos településén. Kattintson a kis képre! A jelölt területeken vállalunk kiszállást.


Megrendelőink véleményei

Róka László

A „Mester” fogalom kihalóban van, szerencsére él még aki úgy mester ahogy kell … pontos rendes Komoly szakértelemmel… egy Samsung Bubble mosógép … muzsikál újra…


Samsung márka történelme

Az 1969-ben megalapított Samsung korunk egyik legnagyobb és legismertebb szórakoztató elektronikai és háztartási gépeket gyártó vállalata, akik kezdetben televíziókkal indították pályafutásukat, de már 1974-ben hűtőgépek és mosógépek is megtalálhatók voltak kínálatukban.

A világ egyik első számú technológiaipari cégeként számon tartott Samsung az évtizedek során mindvégig nagy figyelmet szentelt arra, hogy a folyamatos kutatás és fejlesztés révén háztartási gépeiket egyre hatékonyabbá tegyék. Jelentős újdonságokkal mutattak utat az iparágnak, és manapság is nagyon fontos szereplőnek tekinthetők a piacon ezen a téren, így főleg okoskészülékeikkel és gyakran futurisztikus dizájntermékeikkel hatékonyságuk mellett fel is öltöztetik otthonunkat. A Samsung háztartási gépeire egyaránt jellemző a magas minőség, valamint a takarékosság, így mosógépeik például jellemzően alacsony víz- és energiafogyasztással rendelkeznek, nagy teherbírásúak és a legmodernebb technológiák révén kitűnően tisztítanak.

A Samsung által gyártott termékek mindmáig az egyik legmegbízhatóbbak közé tartoznak, éppen ezért mosógépeik garantáltan hosszú éveken át állnak majd háztartásunk szolgálatában.


Olvasson a Samsung mosógép szerelő szervizes tapasztalatairól!
(a tartalom folyamatosan bővül…)

A Samsung mosógépekről általában

Samsung mosógép ma már egyre több háztartásban megtalálható. Feltételezésem szerint ennek oka az, hogy nem túl drága, de mégis tetszetős szerkezet. A régebbi gépek sok évig használhatóak voltak, számtalan mosási programot lehetett futtatni rajtuk úgy, hogy nem kellett szerelőt hívni. Az újabbaknál leginkább a dob csapágyazást kell cserélni, de előfordul vezérlő elektronika hiba is. Csak elöl töltős változatban fordul elő, legalábbis én még csak ilyennel találkoztam.


Az 5E hibajelzés, és lehetséges okai

Ha a Samsung mosógépünkben benne marad a víz, és 5E hibajelzést látunk a kijelzőn, akkor az alapvetően azt jelenti, hogy valamilyen okból nem tudta leüríteni az elhasznált vizet a masinánk. Ezen hibakód kijelzésének lehet még más oka is, de arról a későbbiekben még írok. A problémát gyakran meg lehet oldani úgy, hogy nem kell a szerviz segítségét kérnünk. Ha azonban az itt leírtak nem szüntetik meg a hiba okát, akkor azt javaslom, hogy mindenképpen bízzuk szakemberre a továbbiakat, nehogy nagyobb bajt csináljuk, megnövelve ezzel a későbbi, teljes javítás költségét is!

Ha jelentkezik az említett hibajelzés, és a mosó víz benne van a gépben akkor az első amit tudnunk kell, hogy a kifolyócső, amin keresztül a víznek távoznia kellene a készülékből, fali, vagy mosdó szifonba csatlakozik-e, vagy csak pl. a kádba van beakasztva, és szabad a cső vége. Abban az esetben, ha szifonba csatlakozik, akkor érdemes lehúzni a csövet a csatlakozó csonkról, és betenni a végét a kádba, mosdóba, ami közel van. Ezt követően indítsunk ürítés, vagy centrifugázás programot a mosógépen, és nézzük meg, hogy a kifolyócső teljes keresztmetszetében jön-e a víz. Ha igen, akkor az a szifon, vagy lefolyó van eldugulva, amire a cső csatlakoztatva volt. Ha tudjuk, akkor tisztítsuk ki ezeket, vagy ha szükséges, hívjunk dugulás elhárító céget, de legyünk körültekintőek a választásnál!

Amennyiben a kifolyócsövön nem folyik ki a víz az előbb említettek során, akkor a következő amit ellenőriznünk kell, a mosógép szűrője. Ezt az elöl, alul található kis ajtó mögött találjuk. Tekerjük ki, és ha tele van szösszel, vagy a gyakran előforduló színfogóval, akkor ezeket távolítsuk el belőle. Nézzünk bele a szűrőházba is, amiből a szűrőt kivettük! Sokszor előfordul, hogy az ürítő szivattyú lapátjait megállítja egy beszorult hajcsat, szög, csavar, ruha húzóka, pénz, stb. Ha ezt mind átnéztük, és a gépünk még mindig nem üríti le az elhasznált vizet, amikor a program szerint ennek kellene történnie, akkor hívjunk mosógép szerelőt a hiba pontos megállapításához, és a szakszerű javítás elvégzéséhez!

Az 5E hibajelzést előidézheti még a vízszint szabályzásban fellépő valamilyen probléma is. Ilyenkor annak ellenére is megjelenik a hibakód a kijelzőn, hogy a víz maradéktalanul kiürül a mosóüstből, amikor a program ezt a műveletet hajtja végre. Ritkán a vezérlő elektronika meghibásodása is előfordul, de ez nem jellemző, ezen hibakód esetében.


Szerviz szolgáltatásaink:

Mosógép szerelő

Mosógép

Ha elromlott a mosógép, és egy megbízható mosógép szerelőt keres a javításra, akkor tekintse meg a legjobbszerviz.com mosógép szerviz szolgáltatásának oldalát!

Mosogatógép szerelő

Mosogatógép

Elromlott a mosogatógép? Megbízható mosogatógép szerelőt keres, a javításra? Tekintse meg a legjobbszerviz.com mosogatógép szerviz oldalát!

Beépíthető sütő szerelő

Beépíthető sütő

Beépíthető sütő szerelés, javítás, a finom sütikért. Szolgáltatásunk részleteinek ismertetőjéhez tekintse meg sütő szerviz oldalunkat!

Villanytűzhely szerelő

Villanytűzhely

Villanytűzhely szerelés, javítás, a sütés-főzés örömeiért. Bővebb információkért látogassa meg villanytűzhely szerviz oldalunkat!

Elektromos főzőlap szerelő

Főzőlap

Elektromos főzőlap szerelés, javítás, a finom ételekért. Szolgáltatásunk részletes tájékoztatójához tekintse meg főzőlap szerviz oldalunkat!

Mikrohullámú sütő szerelő

Mikrohullámú sütő

Mikrohullámú sütő szerelés, javítás, az ételek egyszerűbb melegítéséért. Tekintse meg mikrohullámú sütő szerviz oldalunkat a részletekért!

Hűtőgép szerelő

Hűtőgép

A hűtőgép, és a fagyasztó, elengedhetetlen a háztartásban. Ha elromlik, és megbízható szakembert keres a javításra, akkor válassza a hűtőgép szerelő szolgáltatást!

Szárítógép szerelő

Szárítógép

A szárítógép egy olyan készülék, ami ritkán kell, de akkor nagyon. Ha meghibásodik, és szakembert keres a javításra, akkor kattintson a szárítógép szerelő oldalra!