Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Páraelszívó szerelői segítség

modern elektromos páraelszívóEgyes esetekben könnyen elvégezhető a páraelszívó javítás anélkül, hogy igénybe vesszük a páraelszívó szerviz szolgáltatást. A legjobbszerviz.com segít önnek néhány hasznos javaslattal.


A páraelszívó nem szívja el a főzés közben keletkező gőzt.

Páraelszívó szerviz javaslat:

Ennek több oka is lehet, ellenőrizze a páraelszívó levehető szűrőjét aminek átláthatónak kell lennie. Sok esetben a páraelszívó szűrőjének tisztítása megoldja a problémát. Ha a páraelszívó szén szűrővel működik – vagyis nem szabad térbe van kivezetve a szállított levegő – akkor győződjön meg arról, hogy a szénszűrő nincs-e elhasználódva! A szabad térbe vezetett páraelszívó esetében előfordul, hogy nem megfelelő a légelvezető cső kiépítése, vagy keresztmetszete. Tájékozódjon az adott páraelszívó beépítési leírásban erről a témáról!


A páraelszívó magas fokozaton zörög.

Páraelszívó szerviz javaslat:

Sokszor előfordul, hogy a páraelszívó nem megfelelően van rögzítve, vagy ha szabad térbe kivezetett páraelszívó van felszerelve, akkor a légelvezető cső rezgése okozza a problémát. A páraelszívó működtetése közben is erős páralecsapódás tapasztalható a főzés környezetében pl. a csempén, vagy a bútoron. Páraelszívó szerviz tipp: ez a probléma elsősorban kis konyhákban jelentkezik. Ha a páraelszívó légelvezetése megfelelő, de mégis intenzív pára keletkezik főzés közben, megoldást jelenthet ha résnyire kinyitunk egy ablakot.