Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Villanybojler szerelői segítség

Zárt rendszerű villanybojler robbantott ábrája.Egyes esetekben könnyen elvégezhető a villanybojler javítás anélkül, hogy szerelőt hívnánk a készülékhez. A legjobbszerviz.com segít önnek néhány hasznos javaslattal.


A villanybojler nem állít elő elegendő mennyiségű meleg vizet.

Villanybojler szerviz javaslat:

Ha a villanybojler olyan hőfokszabályzóval van ellátva amit a készüléken elhelyezett külső tekerőgombbal is működtethetünk, akkor annak magasabb hőfokra állításával fokozhatjuk a villanybojler fűtését, így biztosítva a többlet meleg vizet. Érdemes azonban tisztában lennünk azzal a ténnyel, hogy ha a villanybojler magasabb hőfokú vizet állít elő, akkor a vizkő képződés is intenzívebb lesz a villanybojler tartályán belül, és energiatakarékossági szempontból is kedvezőtlenebb.


A villanybojler nyikorgáshoz hasonló hangot ad, amikor kinyitjuk a meleg víz csapot.

Villanybojler szerviz javaslat:

Falra szerelt zárt rendszerű villanybojler esetében fordul elő, hogy a villanybojler tartályában lerakódott nagy mennyiségű vizkő, vagy a villanybojler biztonsági szelepének hibája okozza ezt a jelenséget. A villanybojler vízkö mentesítése – az üzemeltetés helyén használt víz keménységétől függően – 1-2 évente ajánlott. Javasoljuk, hogy ezt a tevékenységet bízza szakemberre! A villanybojler egy zárt rendszerű készülék. A villanybojler javítás, minden esetben megfelelő képesítéssel rendelkező szakember feladata.