Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Mosogatógép szerelői segítség

mosogatógépbe szerelt csőfűtőtestEgyes esetekben könnyen elvégezhető a mosogatógép javítás anélkül, hogy igénybe vesszük a mosogatógép szerviz szolgáltatást. A mosogatógép szerelő segít önnek néhány hasznos javaslattal.


A mosogatógép látszólag jól működik, de a poharak opálossá válnak, az evőeszközökön rozsdapöttyök keletkeznek.

Mosogatógép szerviz javaslat:

A mosogatógép túl sok sót használ. Ha a manapság legelterjedtebb “több az egyben” mosogatógép tablettát használ, csökkentse a só adagolást a só tartályban elhelyezkedő szabályozóval, vagy ha az ön készüléke rendelkezik “több az egyben” funkcióval, akkor válassza azt az opciót!


A mosogatógép látszólag jól működik, de az edényeken fehér folyásnyomok láthatóak.

Mosogatógép szerviz javaslat:

A mosogató gép túl sok öblítő szert használ. Ha ön “több az egyben” mosogatógép tablettát használ, csökkentse az öblítő szer adagolást az öblítő szer tartály beöntő nyílásán található szabályozóval. Egyes készülékeken ez a beállítás a mosogatógép menü rendszerében érhető el.


A mosogatógép alsó, vagy felső, esetleg mindkét kosarában lévő edények szennyezettek maradnak a program vége után is.

Mosogatógép szerviz javaslat:

Ellenőrizze, hogy a forgó karok megfelelően forognak, nem akadályozza esetleg valamilyen, a mosogatógép kosarából kilógó edény, vagy eszköz! Győződjön meg arról, hogy a forgó karokon levő apró nyílások nincsenek-e eltömődve!


Ha az itt leírtakkal nem végezhető el a mosogatógép javítása, és inkább szakemberre bízná a szerelést, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és az ott található telefonszámon hívja a legjobbszerviz.com háztartásigép szervizt! Mosogatógép szerviz szolgáltatással, és tanácsadással is segítünk, hogy az ön készüléke minnél hamarabb újra használható legyen.