Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

Mosógép szerelői segítség

mosógép belsejeEgyes esetekben könnyen elvégezhető a mosógép javítás anélkül, hogy igénybe vesszük a mosógép szerviz szolgáltatást. A mosógép szerelő segít önnek néhány hasznos javaslattal.


A mosógép nem kapcsolódik be, semmilyen jele nincs a működésnek.

Mosógép szerviz javaslat:

Ellenőrizze hogy a konnektorban – amibe a mosógép csatlakoztatva van – van-e áram, például egy hajszárítóval, vagy asztali lámpával!


A mosógép centrifugázásnál erősen rázkódik, esetleg elmozdul a helyéről.

Mosógép szerviz javaslat:

Ellenőrizze, hogy a mosógép nem billeg-e a padlón. A legtöbb mosógép lába állítható magasságú, ezek segítségével stabilizálható a mosógép. Ha a mosógép új, győződjön meg arról, hogy eltávolította a mosógép üst rögzítéseket, amik szállítás során megakadályozzák annak mozgását!


A mosógép nem üríti ki magából a vizet.

Mosógép szerviz javaslat:

Ha fali, vagy mosdó szifonba van kötve a mosógép kifolyó csöve, bizonyosodjon meg róla, hogy nincs dugulás a lefolyóban! Ennek legegyszerűbb módja, ha a mosógép kifolyó csövét beakasztja a mosdó kagylóba, vagy egy vödörbe, és a mosógép szivattyúzás programját használva meggyőződik arról, hogy a víz távozik a mosógép kifolyó csövén. Megoldást jelenthet még, ha kitisztítjuk a mosógép szűrőjét.


Ha az itt leírtakkal nem végezhető el a mosógép javítása, és inkább szakemberre bízná a szerelést, akkor kattintson a kapcsolat oldalra, és az ott található telefonszámon hívja a legjobbszerviz.com háztartásigép szervizt! Mosógép szerviz szolgáltatással, és tanácsadással is segítünk, hogy az ön készüléke minnél hamarabb újra használható legyen.