Hibabejelentés

háztartasigép-szerviz

budapest - pest megye

A mosógépek új generációs gyártása.

A mosógép ragasztott üstjének fotója.A manapság kapható új mosógépek között több márkán belül is vannak olyan típusok, amelyekben a mosóüstöt két fél darabból gyártják, és miután a forgódobot behelyezik, ezt a két felet összeolvasztják, és így építik be a mosógépekbe.

Ez nagyon praktikus megoldás, viszont ha esetleg az idő múlásával meghibásodik bennük a csapágyazás, akkor ezeket a mosóegységeket nem lehet roncsolás nélkül megbontani, ezért az elhasználódott csapágyak cseréjét sem lehet elvégezni.

Sajnos ezeknél a gépeknél ilyen esetben a komplett mosóegységet cserélni kell, aminek költsége a mosógép árának egy negyede, és egy harmada között mozog. Csak remélni lehet, hogy az effajta gyártás nem terjed el nagyon, vagy megtaláljuk a megoldást arra, hogy hogyan lehet az ilyen mosógépek üstjeit a szétszedés után úgy összerakni, hogy az tartósan jó is legyen.

“A mosógépek új generációs gyártása.” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Üdvözlöm! Van egy Bosch SGS45M22EU mosogatógépem és az lenne a probléma hogy ha elinditom a gépet azt érzékeli mintha viz lenne benne és nekiáll szivattyúzni de nem történik semmi. A szürőt kitakarítottam volt egy kis kosz de nem oldódott meg a dolog. Sajnos nem nagyon tudom, hogy mit lehetne még megnézni. Esetleg az úszóval lenne gond?

    • Jó napot kívánok!
      Az alapján amit leírt, szerintem az elárasztás védelmi kapcsoló aktív, szerintem ezt hívja Ön úszónak. Valószínűleg folyik valahol a mosogatógép, de lehet túltöltés, vagy dugulás is a rendszerben. Biztosat a helyszínen tudok mondani. Ezért ha szeretné mosogatógép szerelőre bízni a dolgot, akkor kérem keressen meg telefonon, hogy meg tudjunk beszélni egy időpontot!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.